امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:47
ماه گذشته
بازدید کل

عامل تولید و نشر کلیپ دروغین جاماندن قیچی در شکم بیمار دستگير شد

82d8c1af-d1b4-48e5-8c06-bf55596d0450فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی گفت: عامل هتک حيثيت و نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومى در فضاى سايبر توسط پليس فتا شهرستان گناباد دستگير شد
به گزارش وبدا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سردار غلامعلى كريمى در تشريح خبر اظهار کرد: با ارجاع دادخواهى نماينده حقوقى يكى از بيمارستان‌هاى شهرستان گناباد ( اداره حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ) مبنى بر انتشار كليپ تصويرى با موضوع جاماندن قيچى در شكم بيمار، رسيدگى به پرونده در دستور كار كارشناسان پليس فتا استان قرار گرفت.
این مقام عالی انتظامى افزود: نماينده حقوقى بيمارستان به عنوان شاكى در اظهارات اوليه خود به كارشناسان پليس فتا بیان داشت، انتشار اين كليپ تصويرى در شبكه‌هاى اجتماعى در حالى رخ داده است كه تاكنون در بيمارستان مذكور حتى نمونه مشابهى در اين خصوص وجود نداشته و قطعا انتشار اين فيلم كوتاه چند دقيقه‌اى از سوى فرد يا افرادى كه دشمنى و خصومت خاصى با بيمارستان موصوف دارند، صورت گرفته است و متقاضى شناسايى عامل انتشار اين فيلم در شبكه‌هاى اجتماعى بود.
فرمانده انتظامي استان خراسان رضوی گفت: با تلاش كارشناسان زبده پليس فتا شهرستان پس از تحقيقات فنى و پليسى، عامل انتشار كليپ منتشر شده در فضاى سايبرى را شناسايى و براى اخذ اظهارات، متهم را فراخواندند.
سردار كريمى ادامه داد: متهم 41 ساله كه از شناسايى و دستگيرى خود متعجب بود پس از رويت شواهد فنى، بزه خود را پذيرفت و اعتراف كرد، سال‌ها قبل به دنبال ورود خون آلوده به كشور، دچار بيمارى هپاتيت شده و از آن زمان كينه‌اى از جامعه پزشكى داشته است و در فرصتى كه براى انجام كارى به يكى از بيمارستان‌هاى سطح شهر مراجعه داشته با يكى از بيماران وارد گفتگو شده و در حال توضيح دادن شرح ماجراى عمل جراحى اين بيمار كه در يکى از شهرها بوده مخفيانه اقدام به فيلم‌بردارى نموده است. سپس آن را در شبکه اجتماعى منتشر و در زير آن مى‌نويسد "قيچى در داخل شكم بيمار در بيمارستان مذكور بوده است".
فرمانده انتظامي استان خراسان رضوی تصريح كرد: به دنبال اعتراف متهم، وى به همراه پرونده متشكله جهت كسب تكليف نهايى به دادسرا اعزام شد.
این مقام ارشد انتظامى به شهروندان توصيه كرد: همه مطالب و محتواى در اينترنت و شبكه‌هاى اجتماعى پيام‌رسان به تعداد كاربران آن قابليت بازديد دارند، لذا هرگز اقدام به بازنشر مطالب و محتوايى كه از صحت و سقم آن مطلع نيستند، نكرده و خود را ناخواسته شريك جرم و هجمه صورت گرفته نكنيد.
سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir آماده پاسخگويى به مشكلات شهروندان در حوزه فضاى سايبرى بوده و شهروندان مى‌توانند براى مشاوره و انعكاس ديدگاه هاى خود در زمينه فضاى سايبرى به آدرس مذكور مراجعه نمايند.
شایان ذکر است اردیبهشت ماه امسال و چند روز پس از افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی، کلیپی دروغین با عنوان جاماندن قیچی در شکم بیماری در این بیمارستان در فضای مجازی منتشر شد که با شکایت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، این موضوع پس از دستور مقامات قضایی، توسط پلیس فتا رسیدگی شد و پرونده قضایی متشکله در حال حاضر در مرحله رسیدگی است.