امروزیکشنبه, 30 ارديبهشت 1397 16:32

تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه در سال 96

در مراسمی با حضور مشاور معاون پرستاری و مدیرکل دفتر ارتقاء سلامت و خدمات بالینی پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه و شهرستان، از پرستاران نمونه دانشگاه در سال 96 تجلیل شد.
                                                                                 برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که در تالار اجتماعات شهید دکتر چمران برگزار شد، از محمد اسماعیلی کارشناس پرستاری شاغل در بیمارستان علامه بهلول گنابادی که امسال به عنوان پرستار نمونه کشوری هم انتخاب شده بود، تجلیل شد.
همچنین از خانم‌ها و آقایان مرضیه کمالی رهنی، محمد شجاعی، مهدی نوری، صالح صالح نیا، حمیده‌السادات مقدم قدیری جلالی، بتول غیاثی، معصومه پاکدل، فاطمه لطفی حسین آباد، مهناز آذری، عزت رضی‌زاده، فاطمه معمار و میترا کاخکی از پرستاران شاغل در بیمارستان علامه بهلول گنابادی به عنوان پرستاران نمونه در سال96 قدردانی شد.
خانم‌ها و آقایان طیبه نسائی بجستانی پرستار شاغل در بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، فاطمه علیزاده پرستار شاغل در مرکز سلامت جامعه کاخک و حامد ابراهیمی، حمید جوادی و علی صادقیان از کارشناسان فوریت‌های پزشکی از دیگر افرادی بودند که به عنوان پرستار نمونه در سال 96 تجلیل شدند.
یادآور می‌شود، در این مراسم از سوی معاون پرستاری وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه، معاونت درمان دانشگاه، بیمارستان علامه بهلول گنابادی و ... از خدمات سی ساله خانم معصومه قرچه در عرصه‌های مختلف پرستاری تجلیل شد.