امروزیکشنبه, 30 ارديبهشت 1397 16:33

450 پرستار در دانشگاه علوم پزشکی گناباد خدمت ارائه می‌کنند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم بزرگداشت روز پرستار گفت: هم‌اکنون 450پرستار در دانشگاه علوم پزشکی گناباد خدمت ارائه می‌کنند که از این تعداد 380 پرستار در بیمارستان علامه بهلول گنابادی شاغل هستند.
                                                                           برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جلیل مشاری در این مراسم که در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد با بیان اینکه فقط یک پرستار می‌تواند سختی‌های کار پرستاران را به درستی درک کند، گفت: پرستاری تلفیقی از علم، دانش و تجربه در کنار داشتن ویژگی‌هایی همچون ایثار، عاطفه، ازخودگذشتگی، درک صحیح از شرایط و تصمیم‌گیری منطقی است.
وی از پرستاران به عنوان جمعی از فعال‌ترین و مهمترین نیروهای عرصه سلامت یاد کرد و افزود: پرستاران از جمله حلقه‌های حیاتی زنجیره سلامت هستند که در راستای حفظ سلامتی جامعه ایثارگرانه تلاش می‌کنند.
دکتر مشاری با اشاره به ظرفیت‌های خوب دانشگاه در حوزه آموزش پرستاری، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 1365 با پذیرش 42 دانشجو در رشته کاردانی پرستاری آغاز به کار کرد و در سال1366 به مقطع کارشناسی ارتقاء یافت و هم‌اکنون علاوه بر پذیرش دانشجو در چندین گرایش کارشناس ارشد پرستاری به دنبال اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترای پرستاری هستیم.
معاون درمان دانشگاه به تشریح اقدامات انجام شده در راستای ارتقاء پرستاری در چند سال گذشته اشاره و ابراز کرد: صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای برای پرستاران یکی از اهداف کمی برنامه عملیاتی معاونت پرستاری است.
دکتر مشاری، توسعه کمی و کیفی مراکز مشاوره و ارائه مراقبت‌های پرستاری در منزل را یکی دیگر از برنامه‌های معاونت پرستاری برشمرد و تصریح کرد: تا کنون دو مؤسسه مشاوره و خدمات پرستاری در منزل در شهرستان گناباد مجوز فعالیت گرفته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت این موسسات می‌تواند ضمن افزایش بهره‌وری، از ماندگاری غیرضرور بیمار در بیمارستان و در نتیجه اشغال تخت و هزینه‌های اضافی جلوگیری کند.
دکتر مشاری، مطالبات پرستاری را یکی از مسائل مهم عنوان و تاکید کرد: رئیس و مجموعه مدیریتی دانشگاه به دنبال پرداخت مطالبات پرستاران و کادر درمانی هستند و در همین راستا دکتر باذلی ریاست دانشگاه هفته گذشته، دیداری با مقام عالی وزارت داشتند که امیدواریم بزودی بتوانیم بخشی از مطالبات پرسنل بیمارستان را پرداخت نماییم.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم که مشاور معاون پرستاری و مدیرکل دفتر ارتقاء سلامت و خدمات بالینی پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امام جمعه شهرستان گناباد، اعضای هیئت رئیسه، مدیران، اعضای هیئت علمی، اساتید، کارکنان و پرستاران دانشگاه، اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری، بخشدار مرکزی، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان شهرستان گناباد حضور داشتند، از پرستاران نمونه دانشگاه در سال 96 تجلیل شد. همچنین در این مراسم از سوی معاون پرستاری وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه، معاونت درمان دانشگاه، بیمارستان علامه بهلول گنابادی و ... از خدمات سی ساله خانم معصومه قرچه در عرصه‌های مختلف پرستاری تجلیل و قدردانی شد.