امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 17:05
ماه گذشته
بازدید کل
1999

کارگاه آموزشی مراقبت تکاملی نوزاد در گناباد برگزار شد.

کارگاه آموزشی مراقبت تکاملی نوزاد (NIDCAP ) با حضور رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت در گناباد برگزار شد.karghah-nozadan به گزارش وبدا، در این کارگاه دو روزه که توسط دفتر آموزش مداوم و معاونت درمان دانشگاه در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، ۴۰ نفر از کارشناسان برنامه نوزادان و پرستاران بخش Nicu دانشگاه های علوم پزشکی گناباد، بیرجند، سبزوار و تربت حیدریه با تدریس دکتر محمد حیدرزاده، رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت و ملیحه خوش آهنگ، کارشناس ارشد پرستاری به بازآموزی و افزایش اطلاعات تخصصی در حوزه مراقبت نوزادان پرداختند.
معاون درمان دانشگاه گفت: با توجه به لزوم برگزاری دوره های آموزش مداوم در عرصه های مختلف علوم پزشکی، برگزاری کارگاه NIDCAP در دستور کار قرار گرفت و این کارگاه برای اولین بار در گناباد برگزار شد.
دکتر جلیل مشاری افزود: در این کارگاه آموزش های لازم در خصوص مسائل مربوط به تکامل و رشد مغزی نوزاد و توجه ویژه به مناسب سازی محیط بخش های مراقبت نوزادان، و نوزادان نارس ارائه شد.
وی اظهار داشت: در آموزش های NIDCAP بر ایجاد راه کارهای لازم برای افزایش مشارکت والدین با کادر درمانی جهت ارتباط مناسب با نوزاد، مراقبت از مغز نوزاد و استفاده از شیر مادر تاکید میشود.
شایان ذکر است که دکتر حیدرزاده، رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت، در حاشیه این کارگاه از بخش نوزادان بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیز بازدید کرد و خدمات آن را مطلوب ارزیابی نمود.