امروزیکشنبه, 29 مهر 1397 23:08

ضرورت پیشگیری از بروز حوادث چهارشنبه‌سوری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی و حساسیت جامعه در پیشگیری از حوادث شب چهارشنبه آخر سال تاکید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جلیل مشاری گفت: آتش‌بازی مراسم چهارشنبه سوری سالیانه تعداد زیادی از افراد را به‌دلیل آسـیب‌های جبران‌ناپذیری همچون سوختگی، قطع عـضو و معلولیت‌هـای جـسمی روانـه بیمارسـتان‌ها مـی‌کند.

وی با اشاره به اینکه هرگونه بی‌توجهی به نکات ایمنی و سهل‌انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه‌سوری می‌تواند زیان‌های جانی و مالی سنگین و غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد، اظهار کرد: مطالعات نشان داده است که گاهی شدت آسیب افراد ناظر آتش بازی‌ها از مجریان هم شدیدتر بوده است، بنابراین تأکید می‌شود به لحاظ اهمیت و شدت بالقوه آسیب‌ها، توصیه‌های سلامتی برای همه به ویژه برای کودکان و نوجوانان جدی گرفته شود.

دکتر مشاری یادآور شد: درمان آسیب‌های چشمی بسیار طولانی بوده و حتی تا ماه‌ها و سال‌های بعد ادامه می‌یابد و حتی ممکن است به تخلیه چشم منجر شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: طبق آمار ثبت شده، مجروحین مراجعه کننده به مراکز پزشکی و بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه در حوادث ناشی از چهارشنبه سوری سال ۱۳۹۵، دو نفر سوختگی سرپایی بوده است.

دکتر مشاری، افزایش آگاهی عمومی و حساسیت جامعه را در پیشگیری از بروز حوادث کاملا موثر دانست و اظهار امیدواری کرد که با افزایش آگاهی جامعه و هماهنگی و همکاری همه ارگان‌ها و نهادها و مردم شریف، همین تعداد انگشت‌شمار مجروح در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوادث چهارشنبه آخر سال به حد صفر برسد.