امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 09:14

جلسه هم‌اندیشی مدیران پرستاری برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی مدیران پرستاری با حضور مترون، سوپروایزرها و سرپرستارها در سالن اجلاس بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مینا مصباح سرپرست اداره امور پرستاری دانشگاه در این جلسه با بیان اینکه بدون همکاری و همفکری، دستیابی به اهداف عالیه نظام سلامت و حوزه پرستاری امکان‌پذیر نیست، گفت: در شرایطی که پرستاری نیاز به ایجاد فضای آرامش، نشاط و همدلی دارد امیدواریم با حمایت و هدایت مسئولین دانشگاه و با بهره‌گیری از خرد جمعی و با تعامل با اساتید و صاحب نظران، مدیران و هیئت مدیره پرستاری بتوانیم قدم مثبتی در جهت افزایش رضایت مردم و همکاران عزیز برداریم.
وی در ادامه مطالبی در خصوص اهداف کمی و فعالیت‌های مرتبط با برنامه عملياتي حوزه پرستاري دانشگاه در سال 97 با هدف کلی دسترسی عادلانه و همگانی به خدمات سلامت ارائه کرد.
خانم مصباح با بیان اینکه پرستاري جامعه‌نگر به عنوان مهمترين اولويت معاونت پرستاري شامل ارائه خدمات مراقبتي از پيشگيري تا توانبخشي و از مراقبت‌هاي اوليه تا خدمات پرستاري تخصصي در منزل و جامعه مورد تأكيد قرار گرفته است، اظهار کرد: اعطای مجوز به مراكز مشاوره مراقبت در منازل، باعث حفظ و ارتقاء سلامت مددجويان، بيماران و در عين حال كاهش هزينه‌هاي بهداشتي و درماني، كاهش بار بستري در بيمارستان، كاهش عفونت‌هاي بيمارستاني و در نهايت رضايت مردم مي‌شود.
سرپرست اداره امور پرستاری دانشگاه تصریح کرد: در سال 96 دستورالعمل تأسيس واحد مراقبت در منزل در بيمارستان‌ها با هدف ساماندهي، تداوم و هماهنگي در ارائه مراقبت از بيمار پس از ترخيص از بيمارستان زير نظر مديريت پرستاري بيمارستان و دانشگاه ابلاغ شد و واحد مراقبت در منزل در بیمارستان راه‌اندازی شد.
خانم مصباح، الويت كاري در سال آينده را بحث ايمني بيمار و دستيابي به لوح دوستدار ايمني بيمارستان عنوان کرد و در ادامه توضيحاتي در خصوص آموزش دانشجويان، آموزش‌هاي ضمن خدمت پرستاران و تاکید بر اهمیت توجه و پیگیری ویژه امور با توجه به فرارسیدن ایام تعطیلات نوروزی و حساسیت این ایام ارائه کرد.
سپس سرپرستاران و سوپروايزران توضيحاتي در خصوص برخی مسائل موجود در بيمارستان از جمله معوقات پرسنلي و اهمیت توانمندسازی پزشکان و پرستاران ارائه كردند.
همچنین در پایان این نشست، با اعطای لوح سپاس از زحمات و تلاش‌های مدیران پرستاری در سال 96 قدردانی شد.