امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:53

برگزاری گارگاه آموزشی الصاق برچسب اصالت تجهیزات و ملزومات پزشکی

به همت اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه، گارگاه آموزشی الصاق برچسب اصالت تجهیزات و ملزومات پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مهندس شرقی مدیر اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه گفت: با توجه به ابلاغیه مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص الزام الصاق برچسب اصالت تجهیزات و ملزومات پزشکی، در فاز اول عملیاتی شدن این برنامه از ابتدای سال97 پنج گروه از اقلام تجهیزات پزشکی مشمول  الصاق بر چسب اصالت هستند.
وی افزود: این پنج گروه شامل تجهیزات و مواد دندانپزشکی(کلیه کالاهای دندانپزشکی)، برخی اقلام ملزومات آزمایشگاهی، تجهیزات و ملزومات خانگی و قابل عرضه، ملزومات پزشکی نازایی و ملزومات پزشکی ارتوپدی( پروتزهای استریل ارتوپدی لگن، زانو وشانه) است.
مهندس شرقی تصریح کرد: در راستای اجرایی شدن ابلاغیه سازمان غذا و دارو و اطلاع‌رسانی به گروه‌های مرتبط در دانشگاه و آشنایی با نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت، کارگاه آموزشی با حضور سه شرکت توزیع کننده تجهیزات پزشکی شهرستان گناباد و مدیران و کارشناسان حوزه مالی و بخش‌های بیمارستانی و تجهیزات پزشکی مراکز درمانی برگزار گردید و فرآیندهای مرتبط با این موضوع تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.