امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:50

بهار و پاییز؛ بهترین فصول برای انجام حجامت پیشگیری است

مسئول سلامتکده طب ايراني و مكمل دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بهار و پاییز، بهترین فصول برای انجام حجامت پیشگیری است ولی حجامتی که خاصیت درمانی داشته باشد، با تشخیص پزشک حاذق می‌تواند در همه زمان‌ها انجام گردد.

به گزارش وب‌دا، دکتر حسین محمدزاده مقدم در دومین جلسه از سری کارگاه‌های طب سنتی در تالار شهید دکتر چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد از طب ایرانی به عنوان مادر تمام مکاتب طبی جهان یاد کرد و افزود: بر اساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، مجموعه تمام علوم تئوری و عملی که در تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماریهای جسمی، ذهنی و اجتماعی بکار رفته و به صورت گفتاری و نوشتاری از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته باشد، را طب سنتی گویند.
دکتر محمدزاده‌مقدم با بیان کلیاتی از طب ایرانی، به تشریح اصول شش گانه ضروری برای حفظ سلامتی و درمان و اجزای طب ایرانی پرداخت و گفت: حجامت پيشگيري براي افراد با سن و مزاج مناسب و در فصل بهار و پاييز و در هنگام اعتدال هوا توصيه مي‌شود.
وی، بهترين زمان مناسب برای انجام حجامت را شانزدهم و هفدهم ماه قمري(نیمه دوم ماه قمری) عنوان و اظهار کرد: حجامت بهاري امسال در دو مرحله قبل از تعطيلات از چهارده اسفند و يك گروه بعد از 14 فروردين انجام مي‌شود.
دکتر محمدزاده‌مقدم، با بیان اینکه حجامت پیشگیری یکی از روش‌های پاکسازی توصیه شده در طب ایرانی است، تصریح کرد: مرحله دوم حجامت بهاری پس از تعطیلات نوروزی و از 14 برج فروردین‌ سال آینده که معادل با شانزدهم ماه رجب است، همه روزه صبح و عصر، از شنبه تا چهارشنبه، در سلامتكده طب ايراني و مكمل دانشگاه علوم پزشكي گناباد  (بیمارستان 22بهمن سابق) واقع در خیابان ناصرخسرو آغاز می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌توانند جهت دریافت نوبت با شماره ۵۷۲۲۴۰۱۶ پذیرش سلامتكده طب ايراني و مكمل دانشگاه تماس بگیرند.
یادآور می‌شود، این کارگاه آموزشی به همت شوراي امور بانوان و مديريت توسعه مديريت و منابع انساني دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.