امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:55

بازدیدهای نوروزی دانشگاه در سومین روز فروردین 1397

معاون درمان و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی، در سومین روز فروردین 1397 از بیمارستان آیت الله مدنی بجستان و چند پایگاه اورژانس جاده ای بازدید کرد.Bazdid3f

برای مشاهده تصاویر بیشتر، کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جلیل مشاری معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر حراست، سرپرست اداره پرستاری و کارشناس روابط عمومی دانشگاه در کشیک سوم فروردین 97 دانشگاه علوم پزشکی گناباد از بخش های مختلف بیمارستان آیت الله مدنی بجستان و پایگاه های اورژانس جاده ای بجستان، جزین و زین آباد بازدید کرد و ضمن تبریک سال نو و تقدیر از تلاش های همکاران، روند ارائه خدمات و آمادگی پرسنل را مورد ارزیابی قرار داد.

شایان ذکر است که در نوبت عصر کشیک این روز نیز از چند بخش بیمارستان علامه بهلول گنابادی از جمله اتاق عمل، اورژانس، بخش داخلی و جراحی، زایشگاه و ICU بازدید به عمل آمد.