امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:32

راه‌اندازی مرکز جامع بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مرکز جامع بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی گناباد به صورت همزمان با 59 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور از طریق ویدئو کنفرانس توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

به گزارش وب‌دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: این مجموعه دولتی با بهره‌گیری از پرسنل فنی گروه پزشکی و پیراپزشکی، خدمات متمرکزی در زمینه تشخیص، درمان و بازتوانی و مشاوره تخصصی و فوق تخصصی به بیماران در گروه‌های تالاسمی، هموفیلی،MS  و نارسایی کلیه(دیالیز) ارائه می‌نمایند.
دکتر مشاری افزود: هم اکنون 116 بیمار هموفیلی، تالاسمی،  MSو دیالیزی تحت پوشش مرکز جامع بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستند.
وی، ارائه خدمات تشخیصی، درمانی و توانبخشی با رعایت تعرفه‌های مصوب دولتی و همچنین دسترسی آسان به خدمات درمانی و مراقبت‌های چندتخصصی و همچنین تامین داروهای مورد نیاز بیماران خاص و کاهش هدررفت داروها با اجرای صحیح دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بالینی را از جمله اهداف راه‌اندازی این مراکز در کشور عنوان کرد.