امروزیکشنبه, 30 دی 1397 19:09

آغاز بکار 22 متخصص جدید در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد از آغاز بکار 22 متخصص جدید در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جلیل مشاری در جلسه مشترک رئیس و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با متخصصین جدید با اعلام این خبر گفت: متخصصین جدید در رشته‌های تخصصی جراحی مغز و اعصاب، جراحی عمومی، طب اورژانس، قلب، زنان، اطفال، داخلی، داخلی اعصاب، رادیولوژی، اعصاب و روان، چشم و بیهوشی ارائه خدمت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: باحضور متخصصین جدید، هم‌اکنون مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان از خدمات تخصصی 3 فوق تخصص و 71 متخصص در رشته‌های مختلف بهره‌مند می‌شوند.
فرماندار گناباد هم در این نشست ضمن خیرمقدم به متخصصین جدید، گفت: گناباد از قدیمی‌ترین شهر‌های ایران است که در 1316 به شهرستان تبدیل شده است و از امکانات خوبی در حوزه‌های مختلف برخوردار است.
قربانی به موقعیت جغرافیایی شهرستان گناباد اشاره کرد و افزود: این شهرستان به عنوان جنوبی‌ترین منطقه خراسان رضوی در مسیر تردد استان‌های شرق و جنوب شرق کشور واقع شده است و همین امر باعث استفاده مسافران زیادی از خدمات مختلف بویژه خدمات حوزه بهداشت و درمان شده است.
وی با بیان اینکه پس از افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی و پایگاه اورژانس هوایی، این شهر به یک قطب درمانی در منطقه تبدیل شده است، اظهار کرد: مردم این شهرستان بسیار متدین و متعهد هستند که در دوران دفاع مقدس نیز 270 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند.
قربانی از متخصصین به عنوان قشر فرهیخته و نخبه یاد و اظهار امیدواری کرد که بتوانند در مدت حضورشان در گناباد، منشاء خدمات ارزنده‌ای باشند و بتوانیم از تجربیات ارزشمند آنها استفاده کنیم.
فرماندار گناباد با قدردانی از تلاش‌های دکتر باذلی، گفت: خوشبختانه اقدامات خوب و به روزی در دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.
همچنین در ادامه این جلسه، ضمن معرفی متخصصین جدید، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون آموزشی، مشاور رئیس دانشگاه، رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی و رئیس دانشکده پزشکی در سخنانی به بیان ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منطقه و دانشگاه پرداختند.