امروزیکشنبه, 30 دی 1397 19:24

تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه در سال97

در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب(س)، مراسم گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه در سال 97 برگزار شد.Roz-Parastar-97

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که باحضور جمعی از پرستاران و خانواده‌های آنها در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، از رویا مرادی کارشناس پرستاری شاغل در بیمارستان علامه بهلول گنابادی که امسال به عنوان پرستار نمونه کشوری هم انتخاب شده بود، تجلیل شد.
همچنین با اهدا لوح سپاس و تمبر یادبود از زهرا آرش، شیرین اسماعیلی، فاطمه پاکروان، مهناز پریمو، فرشته جلیلی، زهره سلیمانی، سید حسین سعیدی شهری، امیر رفیع، زهره فخاری، معصومه میربیدختی، مرضیه مختاری، صدیقه نقره و بهجت وهاب‌زاده از پرستاران شاغل در بیمارستان علامه بهلول گنابادی به عنوان پرستاران نمونه در سال 97 قدردانی شد.
سمانه فاطمی‌نژاد پرستار شاغل در بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، محمد مریخی کمک پرستار بیمارستان علامه بهلول گنابادی و مجتبی چمنی، محمد حبیب‌اللهی و مصطفی حسن‌زاده از کارشناسان فوریت‌های پزشکی از دیگر افرادی بودند که به عنوان پرستاران نمونه دانشگاه در سال 97 مورد تجلیل قرار گرفتند.