امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:41

سمینار دو روزه فوریت های مامایی برگزار شد

به همت امور مامایی معاونت درمان و با همکاری دفتر آموزش مداوم دانشگاه، سمینار دو روزه فوریت‌های مامایی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، کارشناس مامایی اداره نظارت بر درمان گفت: با توجه به اهمیت کاهش مرگ و میر مادران در راستای افزایش اطلاعات گروه هدف و به منظور ایجاد حساسیت در کارکنان، سمینار دو روزه فوریت های مامایی در محل سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد.
خانم عجم با بیان اینکه این سمینار دو روزه پیرو مصوبه کمیته دانشگاهی مرگ مادری و توسط امور مامایی معاونت درمان با همکاری دفتر آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد، افزود: در این سمینار آموزشی که خانم دکتر تارا پریناتولوژیست و رئیس بیمارستان ام‌البنین مشهد و خانم دکتر امیریان فوق تخصص نازایی و آندوسکوپی نیز حضور داشتند، جدیدترین دستورالعمل‌های کشوری احیاء با خون و فرآورده‌های خونی، جدیدترین روش‌های ارزیابی سلامت جنین، نحوه تفسیر آن، اخلاق پزشکی و مدیریت شوک توسط مدرسین کارگاه ارائه شد.
وی افزود: علاوه بر این اساتید، خانم دکتر محمودیان مدیرگروه زنان به عنوان دبیر علمی برنامه و آقای دکتر صاحبان ملکی، خانم دکتر جلیلی، خانم دکتر نجات اسلامی و خانم دکتر رحمانی به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشتند.