امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:58

ارائه خدمات مامایی توسط اتوبوس سلامت

همزمان با هفته ملی ارتقاء آگاهی درباره بارداری، اتوبوس سلامت با هدف فرهنگ‌سازی و ترویج زایمان ایمن در گناباد مستقر شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، کارشناس مامایی اداره نظارت بر درمان دانشگاه گفت: با توجه به اهمیت شاخص زایمان طبیعی در برنامه ششم توسعه کشور و همچنین اهمیت سلامت مادران و نوزادان، اتوبوس سلامت در روبروی مسجدجامع و مصلی امام خمینی(ره) و ورودی جمعه بازار مستقر شد.
خانم عجم افزود: در این اتوبوس سلامت، خدمات مشاوره مامایی قبل و حین بارداری و پس از زایمان، زایمان فیزیولوژیک، کلاس‌های آمادگی برای زایمان، خدمات مامای همراه و یائسگی همراه با انجام رایگان تست قند خون و تعیین نمایه توده بدنی توسط همکاران مامایی بیمارستان علامه بهلول گنابادی و ستاد معاونت درمان ارائه شد.
وی خاطرنشان کرد: اتوبوس سلامت ارائه دهنده خدمات مامایی به همت معاون درمان و امور مامایی دانشگاه و با همکاری شورای امور بانوان و روابط عمومی دانشگاه، راه‌اندازی شد که مورد استقبال خوب بانوان قرار گرفت.
یادآور می‌شود، دکتر باذلی رئیس دانشگاه به همراه رئیس دفتر ریاست ضمن بازدید از اتوبوس سلامت، روند ارائه خدمات مامایی توسط کارشناسان را مورد ارزیابی قرار داد.