امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 12:52

بازدیدهای معاون درمان دانشگاه در هفتمین روز بهار

همزمان با هفتمین روز فروردین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، در دو نوبت صبح و عصر از بیمارستان علامه بهلول گنابادی چند پایگاه اورژانس جاده‌ای و درمانگاه و یک مرکز خدمات جامع سلامت بازدید کرد.bazdid7-1

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جلیل مشاری معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر روابط عمومی و کارشناسان حراست و معاونت درمان، در نوبت صبح کشیک نوروزی هفتم فروردین 98 دانشگاه علوم پزشکی گناباد ابتدا با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی از بخش های اورژانس، دیالیز، جراحی یک و دو، اطفال، مامایی، زایشگاه، ICU و NICU این بیمارستان بازدید، و نحوه خدمت رسانی و رضایت بیماران و مراجعان را ارزیابی کرد.
دکتر مشاری در پایان این بازدید و پس از گفتگو با چند مراجعه کننده، رضایتمندی مراجعان از خدمات ارائه شده توسط بیمارستان را مطلوب ارزیابی کرد.
 دکتر مشاری و همراهان سپس از درمانگاه‌های شفا و سیدالشهدا و پلی کلینیک تامین اجتماعی و یک داروخانه خصوصی بازدید کردند و  سال نو را به پرسنل و مدیران آن تبریک گفتند.
پایگاه های اورژانس جاده ای کاخک، کلات و سنو و مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی کاخک نیز در کشیک نوبت عصر مورد بازدید قرار گرفت. دکتر مشاری در این بازدیدها، ضمن عرض خداقوت و تبریک سال جدید، از فعالیت‌ها و خدمات همکاران در طول سال و به ویژه در ایام تعطیلات نوروز قدردانی کرد و به اتفاق همراهان روند ارائه خدمت و آمادگی پرسنل را مورد ارزیابی قرار داد.