امروزجمعه, 30 فروردين 1398 03:20

بازدیدهای روز نهم فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

بازدید معاون درمان دانشگاه از چند پایگاه اورژانس و بیمارستان آیت الله مدنی بجستان و ادامه بازدیدهای طرح بسیج سلامت نوروزی، از جمله بازدیدهای نهمین روز بهار در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.bazdid-9-1

برای مشاهده تصاویر بیشتر، کلیک کنید

به گزارش وبدا، دکتر جلیل مشاری، معاون درمان دانشگاه به همراه پرسنل کشیک نهم فروردین ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه که شامل مدیر روابط عمومی و کارشناسانی از حراست و معاون درمان بودند، از بخش های مختلف بیمارستان آیت الله مدنی بجستان و پایگاه های اورژانس عمرانی، سردق، زین آباد و جزین و محل استقرار آمبولانس پایگاه اورژانس جاده ای یونسی بازدید کرد و با تبریک سال نو و عرض خداقوت، نحوه ارائه خدمت، تجهیزات و آمادگی پرسنل را به اتفاق همراهان بررسی نمود.
بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 202 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، 34 مکان عمومی و 3 مکان بین راهی مورد بازدید و 91 مورد سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل، 44 مورد کلر سنجی انجام شد.
همچنین در این بازدیدها 90 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف شد.