امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:58

برگزاری کارگاه تروما و مراقبت‌های اولیه در بیماران ترومایی

کارگاه دو روزه «تروما و مراقبت‌های اولیه در بیماران ترومایی» در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این کارگاه آموزشی به همت اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان و با همکاری دفتر آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.
کارشناس اورژانس بیمارستانی معاونت درمان گفت: این کارگاه با هدف ارتقای سطح آگاهی پرسنل بالینی در رابطه با تروما، تغییر نگرش پرسنل در برخورد با بیماران ترومایی و افزایش قدرت پرسنل برای مدیریت این بیماران برگزار شد.
فاطمه حسین‌پور افزود: تغییر نگرش پرسنل در مواجهه با مصدومان ترومایی و انجام ارزیابی اولیه و ثانویه دقیق طبق پروتکل ABCDE  منجر به تقویت زبان علمی مشترک بین تمامی پرسنل بالینی در سطوح مختلف شده و می‌تواند در عاقبت بیماران ترومایی نقش بسزایی داشته باشد.
دکتر جلیل مشاری معاون درمان دانشگاه در ابتدای این کارگاه آموزشی به بیان اهداف و برنامه‌های آن پرداخت.
دکتر جاویدی (دبیر علمی برنامه)، دکتر زمانی، دکتر محسن‌زاده و آقای اعلمی به عنوان مدرسین این کارگاه آموزشی در مدت دو روز برگزاری آن، مباحثی را در خصوص مفهوم تروما، کینتیک تروما، مکانیسم تروما در تصادفات، ارزیابی اولیه و ثانویه بیمار طبق پروتکل ABCDE  ، آسیب ناشی از محافظت کننده‌ها، ترومای سر، گردن و صورت، ستون فقرات، تنه و اندام‌ها به روش سخنرانی، پرسش و پاسخ، طرح سناریو و نمایش فیلم‌های آموزشی برای شرکت کنندگان بیان کردند.
انجام کار عملی مباحث تئوری مطرح شده بر روی مانکن از دیگر برنامه‌های این کارگاه آموزشی بود.