امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:13

مراسم تجلیل از پزشکان نمونه سال 97 برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز پزشک و تجلیل از پزشکان نمونه شهرستان‌های گناباد و بجستان با حضور پزشکان و خانواده‌های آنها و جمعی از مسئولان شهرستانی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مراسم گرامیداشت روز پزشک و تجلیل از پزشکان نمونه شهرستان‌های گناباد و بجستان با حضور پزشکان و خانواده‌های آنها و جمعی از مسئولان در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
در این مراسم که رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، فرماندار و رئیس دانشگاه حضور داشتند، با اهدا لوح تقدیر و هدیه از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه از دکتر الهام پورسلطانی، متخصص کودکان، دکتر منصوره سبحانی، متخصص داخلی، دکتر علی جاویدی، متخصص جراحی عمومی، دکتر امیر مویدپور، متخصص ارتوپدی، دکتر فاطمه شفیعی زرگر، متخصص رادیولوژی، دکتر زهرا راستین، متخصص زنان و زایمان و دکتر سارا حاجی سیدی و دکتر فرناز ترابیان از پزشکان عمومی به عنوان پزشکان نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد تجلیل شد. همچنین از دکتر علیرضا متقی شهری و دکتر مهدی کریمی نوقابی به عنوان دندانپزشک و داروساز  نمونه قدردانی شد.
در ادامه این مراسم با اهدا تمبر یادبود، لوح سپاس و هدیه از نمونه‌های کشوری سازمان نظام پزشکی شامل دکتر علی اکبری، متخصص اعصاب و روان و دکتر علی سالاری به عنوان پزشکان نمونه، دکتر نعمت دادپور و دکتر عباس غفاری به عنوان دندانپزشک نمونه، دکتر اکبر مظلوم و دکتر حسین قرچه به عنوان داروساز نمونه، فاطمه یعقوبی و کبری قاسمی به عنوان مامای نمونه و مجتبی سلیمانی، بینایی‌سنج و مهری محمدی شنوایی سنج به عنوان لیسانسیه پروانه‌دار نمونه تقدیر شد.
دکتر امیرمویدپور، متخصص ارتوپدی، دکتر محسن القاسی، متخصص جراحی مغز و اعصاب، دکتر جلیل مشاری، متخصص اطفال، دکتر سید مهدی مدنی بجستانی و دکتر شیرین گرجستانی از پزشکان عمومی، دکتر سید صابر سجادی، داروساز، دکتر حبیبه رجبی، دندانپزشک، زهره پورقیصر، ماما و مهناز زارع حقیقی لیسانسیه پروانه‌دار به عنوان نمونه‌های نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان معرفی و تجلیل شدند.
سخرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار گناباد و رئیس نظام پزشکی شهرستان های گناباد و بجستان، پخش کلیپ، اجرای موسیقی سنتی و پاپ از جمله برنامه‌های این مراسم بود.