امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:12

کنفرانس مدیریت درمان سکته‌های حاد مغزی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

به همت دفتر مرکز آموزش مداوم و دفتر امور پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کنفرانس یک‌روزه مدیریت درمان سکته‌های حاد مغزی در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دبیر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تشکر از حمایت‌های دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی دانشگاه، هدف از برگزاری این کنفرانس را ارتقاء سطح علمی فراگیران در خصوص سکته مغزی و کد ۷۲۴  عنوان کرد.
دکتر جلیل مشاری افزود: گروه هدف این کنفرانس علمی، کارشناسان و کارشناسان ارشد پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی و فوریت‌های پزشکی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این کنفرانس که ۶۰ نفر از پرسنل بیمارستان علامه بهلول گنابادی و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان حضور داشتند، دکتر محسن صاحبان ملکی، دکتر محمدرضا سبحانی و سمانه نجفی به عنوان مدرس، مطالبی را ارائه کردند.
دکتر مشاری تصریح کرد: در این کنفرانس موضوعاتی نظیر آشنایی با اپیدمیولوژی، اهمیت پیشگیری در سکته مغزی، علل و عوامل سکته، علائم هشدار دهنده در سکته مغزی، اقدامات مراقبتی در درمان، انواع سکته مغزی، اهمیت زمان در درمان سکته حاد مغزی، کار تیمی در درمان سکته حاد مغزی، مدیریت سکته مغزی، آموزش آماده‌سازی و تزریق RTPA ، اقدامات مراقبتی در استروک یونیت، آشنایی با علائم آسپیراسیون، ترومبوز وریدهای عمقی، آمبولی، زخم بستر، درمان و بازتوانی سکته مغزی ارائه شد.