امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 18:58

دور دوم کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر برگزار شد

دور دوم کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر، به همت امور مامایی معاونت درمان و دفتر آموزش مداوم و در راستای اهداف بیمارستان دوستدار کودک و آموزش پرسنل بیمارستان علامه بهلول گنابادی، به مدت سه روز در محل سالن ابن سینا پردیس دانشگاه برگزار شد.kargah-shir-madar

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه و دبیر علمی این کارگاه علمی آموزشی با اشاره به اهمیت تغذیه نوزادان با شیر مادر گفت: براساس گزارشات جهانی، تغذیه انحصاری با شیر مادر در شش ماه اول زندگی و تماس پوستی ساعت اول تولد می‌تواند مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در سطح جهان را بین 13 تا 20 درصد کاهش دهد.
دکتر جلیل مشاری با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر افزود: با توجه به اینکه شیر مادر بهترین غذای شیرخواران است که نیازهای تغذیه ای آنان را تأمین و بهترین الگوی رشد و تکامل مطلوب کودکان را فراهم مینماید، این موضوع در الویت‌های دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت قرار گرفته است.
شایان ذکر است که دور اول کارگاه نیز با حضور خانم رفیعی از مدرسان کشوری تغذیه با شیر مادر به مدت سه روز به صورت تئوری و عملی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شده بود که در پایان کارگاه، مدرس دوره به همراه کارشناس شیر مادر معاونت درمان از بخش های زنان و NICU بیمارستان بازدید و روند اجرای برنامه‌های شیر مادر را مورد ارزیابی قرار دادند.