امروزدوشنبه, 29 دی 1399 04:52

ابلاغ دستورالعمل برنامه حمایت مالی زوج نابارور

معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دستورالعمل برنامه حمایت مالی زوج نابارور و مدیریت و توسعه خدمات درمان ناباروری را ابلاغ کرد.

به گزارش وب‌دا، در راستاي اجراي سياست هاي ابلاغ شده از سوي مقام معظم رهبري و سياست هاي جمعيتي، دستورالعمل برنامه حمايت مالي از زوج نابارور و توسعه خدمات درمان ناباروري با هدف ايجاد عدالت در درسترسي و حفاظت مالي از زوج هاي نابارور خصوصي اقشار نيازمند جامعه از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ابلاغ گردیده است.
در همین راستا، مرکز تحقیقاتی درمانی ناباروری میلاد مشهد به منظور حمایت از افراد نابارور بسته حمایتی دولتی با شرایط ذیل ارائه می‌دهد:

1-ارائه رایگان خدمت کمک باروری برای بیماران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی
2- پوشش 90% خدمت ICSI ، IVF، IUI در مراکز به میزان تعرفه دولتی
3- کاهش فرانشیز پرداختی دارو در بخش دولتی در بیماران تحت پوشش بیمه پایه یک بار به طور  صد درصد در سال
4- پوشش 100 درصدی هزینه‌های حفظ باروری (در بیمارانی که از لحاظ اندیکاسیون علمی مناسب برای حفظ بارداری است.)

زوج های مشمول برنامه :
*    ناباروری اولیه/ثانویه(سن خانم کمتر از 42 سال باشد)
*    حداقل یکی از زوجین تابعیت ایرانی باشد(داری بیمه پایه) باشد.
*    دارا بودن همه شرایط فوق برای بهره مندی از حمایت این برنامه الزامی است.

بیمارستان رضوی، کیلنیک ارمغان در بلوار احمد آباد و کیلنیک نوین در بلوار وکیل آباد هم از جمله مراکز خصوصی درمان ناباروری در مشهد هستند.
برای دریافت نوبت از مرکز تحقیقاتی درمانی ناباروری میلاد مشهد باید از طریق سامانه نوبت‌دهی اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آدرس http://nobat.mums.ac.ir/AppointmentSite/ اقدام کرد.