امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 18:35

پیام تبریک رئیس اداره پرستاری دانشگاه به مناسبت روز پرستار

رئیس اداره پرستاری دانشگاه در پیامی، با تبریک روز پرستار، از تلاش‌های ایثارگرانه پرستاران قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، متن پیام تبریک مینا مصباح به شرح زیر است:
به نام خدا

باعث افتخار است که روز پرستار مزین به نام بانوی صبر و شکیبایی حضرت زینب (س) است. روزی که در آن از حرفه ای تقدیرمی شودکه ضمن گسترش دانش، تخصص و مهارت در زمینه های مختلف به دنبال ارتقای سلامت جامعه و داشتن نقش موثرتری در نظام سلامت است.‌
بحران کووید ۱۹ نشان داد که مراقبت پرستاری تنها اقدام موثر و همیشگی برای بهبود شرایط بیماران است که نیاز به انجام مطالعات و تحقیقات ندارد. هر جا شرایط برای ارائه مراقبت موثر توسط پرستاران فراهم بود، کیفیت خدمات بهتر و رضایت مددجویان بیشتر بود.
ماه های سختی را پشت سر گذاشته و به آینده ای بهتر امید بسته ایم.
پرستاران همچون باران بودند
رنج جدا شدن از آسمان را
در سبز کردن زندگی جبران کردند
لحظاتی که به دلیل مراقبت از بیماران ترسیدیم فرزندمان را در آغوش بگیریم یا بر دستان پدر و مادر بوسه زنیم را با هیچ پاداش معنوی یا مادی نمی توان جبران کرد.‌ آنچه ما میخواهیم حفظ ارزش و شانی است که خود آفریننده آن هستیم و همگی بر آن صحه گذاشته و بر سر زبان هاست.

مینا مصباح

رئیس اداره پرستاری دانشگاه