امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 17:39

نگاه به حرفه پرستاری عوض شده است

امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه گفت: پرستاران با تلاش‌های خود در برهه‌های مختلف از جمله دوران دفاع مقدس و مقابله با کرونا، نگاه مردم به این حرفه مقدس را عوض کردند.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با تبریک سالروز میلاد بزرگ پرستار اسلام حضرت زینب کبری(س)، گفت: این بانوی بزرگوار در سخت‌ترین شرایط روز عاشورا، مسئولیت پرستاری از هشتاد و چند زن و کودک مجروح و دلشکسته را در آن شرایط بر عهده گرفتند و دشمنان را رسوا کردند و موجب افتخار اسلام شدند.
وی افزود: پرستاران با الگو گرفتن از حضرت زینب(س) در دوران دفاع مقدس و مقابله با کرونا، با جهاد و ایثار برای سلامت جامعه تلاش می‌کنند و بهترین پاداش‌ها را نزد پروردگار دارند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: در این ایام نیکوکاران و اقشار مختلف تلاش کردند به نوعی، به پرستاران ابراز ارادت و قدردانی نمایند که این نشانه تغییر نگاه جامعه به پرستاران است.
وی اظهار امیدواری کرد که کرونا به زودی ریشه کن شود و عملکرد خوب کادر بهداشتی و درمانی در مقابله با این ویروس منحوس به عنوان افتخار برای عملکرد این ایثارگران ثبت شود.
فرماندار گناباد هم در این مراسم با تبریک روز پرستار، گفت: معتقدیم که طی ماه‌های اخیر، بیشترین فداکاری و اقدامات ارزنده اخلاقی و انسانی را پرستاران انجام داده‌اند.
حامد قربانی با اشاره به شرایط سخت حادثه کربلا و ایثارگری‌های حضرت زینب(س)، افزود: سالروز ولادت حضرت زینب(س) به درستی به نام پرستار نامگذاری شده است چراکه پرستاران شرایط روحی ناشی از بیماران را می‌بینند که کار سختی است.
وی با قدردانی از همه پرستاران و کادر درمانی، از دست دادن همشهریان را سخت و اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با اقدامات خوب حوزه‌های پیشگیری و درمان آینده خوبی را رقم بزنیم و به روزهای خوب برگردیم.
فرماندار گناباد از فعالان حوزه پیشگیری و معاونت بهداشت هم قدردانی و تشکر کرد و افزود: هرچه تلاش آنها بیشتر باشد سختی کار شما کمتر می‌شود.
سرهنگ محبی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد هم در این جلسه از کادر درمان و پرستاران به عنوان خط مقدم مبارزه با کرونا یاد کرد و افزود: با ایثار و فداکاری این عزیزان تا کنون به خوبی از این بحران عبور کرده‌ایم.
وی به اقدامات و برنامه‌های بسیج در راستای مقابله با کرونا اشاره و عنوان کرد: طرح مسجد سنگر سلامت و شهید حاج قاسم سلیمانی تلاش می‌کند تا از ظرفیت بالای بسیج برای کمک و همراهی دانشگاه‌های علوم پزشکی و حوزه سلامت در راستای مقابله با کرونا بهره بگیرد.