امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 19:34

آیین تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد

همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، مراسم گرامیداشتی به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه، امام جمعه، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه و معاون درمان دانشگاه در بستر فضای مجازی برگزار شد، از پرستاران نمونه کشوری و دانشگاهی در سال 99 تجلیل شد.
سخنرانی، پخش کلیپ و معرفی پرستاران نمونه از جمله برنامه‌های این مراسم بود که در مرکز ویدئوکنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم مریم دباغ‌زاده(پرستار بخش داخلی)، عشرت جمعیتی(سرپرستار بخش CCU)، عادله محمدی(پرستار بخش ICU1)، علی شقاقی( پرستار بخش ICU2) و عالیه نوری(پرستار بخش جراحی سه) به عنوان پرستاران نمونه کشوری معرفی شدند.
همچنین مصطفی آشوری(پرستار بخش ICU2)، زهره احراری(سرپرستار بخش داخلی)، صالح باقری(پرستار بخش داخلی)، تکتم تقوی(پرستار بخش مامایی)، جواد صمیمی(پرستار اتاق عمل)، مهدی عجم(پرستار بخش جراحی دو)، مریم فضل الهی(پرستار بخش داخلی سه)، مریم قدیمی(پرستار بخش اورژانس)، عطیه مهین جعفرآبادی(سوپروایزر بالینی) و انیس بکران(کمک پرستار بخش داخلی) و زهره طبسی(کمک پرستار بخش ICU1) از بیمارستان علامه بهلول گنابادی و نجمه ابراهیمی(عضو هیئت علمی گروه پرستاری)، صدیقه ایرانی برون(سرپرستار بخش زنان و اطفال بیمارستان آیت الله مدنی بجستان)، منیر جعفری(مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) یونسی) و محمدحسین اسماعیل‌زاده، هادی سبحانی و سید حسین موسوی‌زاده از کارشناسان فوریت‌های پزشکی (کارشناس فوریت‌های پزشکی) موفق شدند تا عنوان پرستار نمونه دانشگاه در سال 99 را کسب کنند که هدیه و لوح سپاس به آنها اهدا می‌شود.
همچنین بهاره نیک رفتار، پرستار بخش N.I.C.U و مجتبی میرانی مقدم پرستار بخش C.C.U بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آذر رفیعی پرستار اورژانس بیمارستان آیت الله مدنی بجستان به عنوان گزارش نویسان برتر معرفی شدند.