امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:33
بازدید کل
2043864

آغاز عملیات اجرایی درمانگاه تخصصی بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان

همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی درمانگاه تخصصی بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان با حضور جمعی از مسئولان آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که امام جمعه، فرماندار و جمعی از روسای ادارات شهرستان بجستان، معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت الله مدنی بجستان، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند، با تبریک آغاز دهه مبارک فجر، اظهار امیدواری کرد که با استفاده توام از توان خیرین و دانشگاه، بتوانیم در حوزه‌های مختلف، خدمات باکیفیت‌تری را به مردم ارائه دهیم.

دکتر احمدی افزود: با آغاز طرح تحول سلامت و تعطیلی مطب پزشکان متخصص در شهر و استقرار آنها در بیمارستان، مراجعه شهروندان بجستانی به درمانگاه تخصصی بیمارستان افزایش یافت که در همین راستا، از همان آغاز طرح، به دنبال احداث مکان مناسبی برای درمانگاه تخصصی این بیمارستان بودیم که خوشبختانه با همت آقای اکبری خیر محترم، این پروژه آغاز شد.

وی ارائه خدمات نوین سلامت به حاشیه شهرها را از جمله برنامه‌های طرح‌ تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت عنوان کرد و افزود: در همین راستا، پایگاه سلامت شهید رئوفی بجستان، همزمان با سراسر کشور، دهم بهمن‌ماه افتتاح شد.

دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه هم با قدردانی از خیر محترم رضا اکبری اظهار کرد: دانشگاه بعد از تکمیل و تحویل این پروژه از سوی مجمع خیرین، کار تجهیز آن را به سرعت انجام خواهد داد.

وی افزود: احداث این درمانگاه توسط مجمع خیرین سلامت موجب استفاده بهینه و صرفه‌جویی در هزینه‌های تمام شده پروژه می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان هم در این مراسم گفت: درمانگاه تخصصی این بیمارستان با مساحت 200 متر مربع احداث میشود.

دکتر ایرج مرادی با بیان اینکه این درمانگاه شامل 7 اتاق، 5 مطب تخصصی و اتاق اداری خواهد بود، ابراز کرد: آقای رضا اکبری به یادبود فرزند مرحومش مبلغ یک میلیارد و 250 میلیون ریال برای احداث این درمانگاه اهدا کرده و بقیه هزینه‌های موردنیاز نیز از سوی سایر خیرین تامین خواهد شد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید