امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:32
بازدید کل
2043864

موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد نتیجه سخت‌کوشی و وحدت است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح 4 پروژه بهداشتی ـ درمانی در شهرستان بجستان گفت: موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کنار وجود مردمانی خیلی خوب، نتیجه سخت‌کوشی و وحدت خیلی خوبی است که در بین مسئولان دانشگاه و شهرستان‌های گناباد و بجستان وجود داشته است.
به گزارش وب‌دا، دکتر محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان شاخص‌های حوزه سلامت در دنیا و شهرهای مختلف کشور، اظهار کرد: گرچه خدماتی که ارائه می‌دهیم در قبال مردم خوب، نجیب، فهیم و انسان‌های ایثارگری کشور ما کم و ناچیز است ولی سطح خدماتی که در شهرستان‌های گناباد و بجستان ارائه می‌شود، بالا و خوب است و از این لحاظ سرآمد هستند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در حالی که در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا، در شهرهای کمتر از 200هزار نفر جمعیت اصلا بیمارستان توصیه نمی‌شود ولی در کشور ما به لحاظ راحتی و رفاه مردم و ایجاد عدالت، از استانداردهای جهانی هم جلوتر حرکت کرده‌ایم.
دکتر فراهانی از حوزه سلامت به عنوان یک حوزه مهم و اساسی در توسعه همه کشورها یاد کرد و افزود: در حال حاضر در دنیا، سلامت انسان‌ها، تولید ناخالص ملی و منابع انسانی به عنوان سه محور اصلی توسعه است در حالی که ما در سه دهه گذشته، توجه اساسی به سلامت نداشتیم.
وی با بیان اینکه بدون توجه به بهداشت و درمان، تولید علم و ثروت و در نهایت توسعه پایدار تحقق نمی‌یابد، اظهار کرد: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت، سالانه حدود 900هزار نفر بر اثر هزینه‌های بالای درمان فقیر می‌شدند و فقرایی که هزینه درمان را نداشتند، محکوم به مرگ می‌شدند.
دکتر فراهانی ادامه داد: در دولت تدبیر و امید، توجه جدی به مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص کاهش هزینه‌های درمان از جیب مردم شد و با توجه جدی رئیس جمهور و تلاش جهادگونه وزیر بهداشت، سلامت به یکی از اولویت‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی تبدیل شد.
وی افزود: دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در سفر سال گذشته خود به ایران، طرح تحول نظام سلامت را موفق ارزیابی و آن را الگویی برای سایر کشورهای دنیا عنوان کرد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید