امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:31
بازدید کل
2043864

پوشش خوابگاهی و سرانه فضای ورزشی دانشگاه افزایش یافته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح 12 پروژه این دانشگاه گفت: افتتاح سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی، موجب افزایش پوشش خوابگاهی و رشد سرانه ورزشی شده است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح 12 پروژه این دانشگاه که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، امام جمعه، فرماندار، جمعی از مسئولان شهرستان گناباد و مدیران و کارکنان دانشگاه در سالن همایش‌های کوثر برگزار شد، اظهار کرد: با افتتاح و بهره‌برداری از خوابگاه دانشجویی فجر 2، پوشش خوابگاهی دانشگاه به 55درصد رسیده است که نسبت به متوسط کشوری که 40درصد است، وضعیت خوبی را نشان می‌دهد، هرچند که همچنان در این حوزه با کمبود اعتبارات رفاهی و کمبود فضای خوابگاهی مواجه هستیم و برای رسیدن به پوشش 100درصدی خوابگاه برای دانشجویان، از خوابگاه‌های خودگردان استفاده می‌کنیم.

دکتر احمدی ادامه داد: با بهره‌برداری از سالن ورزشی پوریا، فضای ورزشی دانشگاه با 4500 متر مربع زیربنا افزایش یافت که با نرم کشوری 2/9 متر فضای ورزشی برای هر دانشجو برابری می‌کند.
وی با اشاره به حضور امام جمعه شهرستان به عنوان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه، ابراز کرد: خوشبختانه فعالیت‌های خوب این دفتر باعث شده است تا 8 سال پیاپی رتبه برتر فرهنگی در بین دفاتر نهاد رهبری کشور را کسب کند.
وی، کسب دو رتبه برتر استانی دفتر هم‌اندیشی اساتید در طرح ضیافت اندیشه، حضور فعال دانشگاه در ستاد ازدواج دانشجویی کشور و برگزاری هر ساله اردوهای جهادی توسط گروه جهادی دانشجویان دانشگاه که به عنوان یکی از گروه‌های برتر جهادی کشور انتخاب شده است، از دیگر موفقیت‌های دانشگاه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تاکید بر اهمیت کار فرهنگی در فضاهای دانشگاهی، ادامه داد: کسب رتبه دوم دانشگاه در هفتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افتخارات ارزشمندی بود که آن را از ساخت 23 هزار متر مربع بیمارستان جدید، کمتر و بی اهمیت‌تر نمی‌دانم.
دکتر احمدی، کسب دو مدال طلا و برنز در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور را از دیگر موفیقت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه در حوزه فرهنگی و دانشجویی برشمرد.
دکتر احمدی با اشاره به برگزاری نماز جماعت در همه خوابگاه‌های دانشجویی و برگزاری مراسم زیارت عاشورا در جوار مزار شهدای گمنام، تصریح کرد: کسب رتبه بسیار خوب کمیته انضباطی، دارا بودن 12 انجمن علمی دانشجویی و 9 کانون فرهنگی از جمله مزیت‌های دیگر در حوزه دانشجویی دانشگاه است.
وی با اشاره به وجود مرکز فعال مشاوره دانشجویی در دانشگاه، عنوان کرد: پوشش مشاوره سلامت روانی در این دانشگاه 34درصد می‌باشد، در حالی که این شاخص در کشور 31درصد است.
دکتر احمدی با اشاره به وجود 13 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در شهر گناباد، قدمت و فعالیت 30 ساله دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش، توسعه مدیریت و منابع، دانشجویی و فرهنگی، تحقیقات و فناوری و غذا و دارو، عنوان و بیان کرد: هم اکنون 1600 دانشجو در 25 رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که از این تعداد حدود 72درصد غیر بومی می‌باشند.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید