امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:39
ماه گذشته
بازدید کل

دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک برند در منطقه است

دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک برند در منطقه است که زحمات زیادی برای آن کشیده شده و نیازمند توجه بیشتر مسئولین است.Dr-banaee
به گزارش وب‌دا، دکتر حمید بنایی، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن قدردانی از حضور دکتر گلمکانی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، بیرجند و تربت حیدریه برای حضور در این مراسم تشکر کرد.
وی از همه نمایندگان ادوار شهرستان‌های گناباد و بجستان و روسای دانشگاه‌ علوم پزشکی گناباد از ابتدا تا کنون قدردانی کرد و گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، طرح تحول نظام سلامت از کلیدی‌ترین موضوعاتی بود که با پیگیری دکتر روحانی در دولت تدبیر و امید و به دست توانمند دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرایی شد.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، تلاش و ایثار دکتر هاشمی را قابل تقدیر عنوان کرد و افزود: طرح تحول نظام سلامت به رغم ضعف‌ها و نقص‌هایی که داشت اجرایی شد و مجلس شورای اسلامی با اختصاص یک درصد ارزش افزوده و ده درصد یارانه‌ها، حمایت خوبی از این طرح داشت.
دکتر بنایی با تاکید بر اینکه مجلس برای تعریف منابع پایدار در جهت اجرای این طرح کمک می‌کند، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه ادامه طرح تحول نظام سلامت را دیده‌ایم و اگر یکپارچگی اجرای این طرح در اختیار خود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه به اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی سلامت اشاره شده است، ابراز کرد: نهادینه شدن نظام ارجاع، طرح پزشک خانواده و تشکیل پرونده سلامت الکترونیک ایرانیان به همراه مدیریت بهینه در هزینه‌ها از جمله مهمترین مسائلی است که در این برنامه دیده شده است.
دکتر بنایی با اشاره به تعامل و همکاری خوب مجلس و دولت، یادآور شد: طرح تحول نظام سلامت چالش‌هایی همچون تامین منابع پایدار دارد که امیدوارم با پیش‌بینی‌های صورت گرفته در برنامه ششم توسعه، مشکلات استمرار آن کاهش یابد.
وی، تولید علم را یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ها عنوان و اظهار کرد: ارتقاء شاخص‌های سلامت، بهبود کیفیت، اثربخشی و توسعه باید در برنامه‌های دانشگاه مورد توجه بیشتر و جدی‌تری قرار گیرد.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت‌ها ماندگار نیستند، تاکید کرد: باید از همه نظرات، فرصت‌ها و ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم و توانمندی در راس شاخص‌های انتخاب مدیران قرار گیرد.
دکتر بنایی از کارکنان و پرسنل بهداشتی به عنوان خط مقدم حوزه بهداشت و سلامت یاد و بر تکریم و توجه جدی به آن‌ها تاکید کرد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی با سلامت مردم در ارتباط هستند، گفت: نباید بحث‌های مربوط به سلامت را وارد بحث‌های سیاسی کنیم.
دکتر بنایی بر توجه جدی به متخصصان هم تاکید کرد و گفت: باید همه بسترها و حمایت‌های معنوی لازم برای جذب و ماندگاری متخصصان در شهرستان‌های تحت پوشش این دانشگاه فراهم گردد.Dr-banaee01