امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:39
ماه گذشته
بازدید کل

کرسی آزاداندیشی «رابطه دین با سیاست،آری یا نه؟» برگزار شد

کرسی آزاداندیشی «رابطه دین با سیاست،آری یا نه؟» در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، کرسی آزاداندیشی با موضوع «رابطه دین با سیاست آری یا نه؟» به همت هیات کرسی آزاداندیشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور حجت الاسلام احمدی، استاد حوزه و دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دانشجویان در دو گروه موافق و مخالف حضور داشتند که نظرات و مباحث خود را مطرح کردند.
در پایان این کرسی آزاداندیشی، پس از بحث و تبادل نظر دانشجویان در دو گروه موافق و مخالف و طرح دیدگاه‌های آنها، حجت الاسلام احمدی، کارشناس مسائل سیاسی، به جمع بندی مباحث این کرسی پرداخت و گفت: کسانی می‌توانند حکومت را به دست گیرند که از طرف خداوند مامور به این کار شده اند.
وی ضمن اشاره به اینکه در قرآن آیات متعددی در مورد سیاست آمده است، خاطرنشان کرد: بر اساس آیات قرآن دین همراه با سیاست است و خداوند پیامبران و امامان را فرستاده تا بین مردم حکومت کنند و همچنین بعد از پیامبران از جانشینان آنها باید اطاعت کرد.