امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:36
ماه گذشته
بازدید کل

بازدید مسئول دفتر نهاد رهبری از مجموعه ورزشی پوریا دانشگاه

به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، حجت الاسلام صادقی نسب از مجموعه ورزشی پوریا پردیس دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که به مناسبت هفته تربیت بدنی و عرض خدا قوت به همکاران حوزه تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد صورت گرفت، مهندس باقری مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری و کارشناسان فرهنگی کانون‌ها نیز حضور داشتند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این بازدید ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت هفته تربیت بدنی، ابراز داشت: عقل سالم در بدن سالم است و هدف اصلی ما باید برنامه های ورزشی خوب و سالم در فضای جوان دانشجویی باشد.
حجت الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه تحصیل، تهذیب و ورزش که سفارش ویژه مقام معظم رهبری به جوانان است، مایه خوشبختی آنان می باشد، تاکید کرد: ورزش برای جوانان لازم و برای سالمندان واجب است.
حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به اینکه ورزش کردن از دو جنبه حائز اهمیت است، اظهار کرد: با توجه به اینکه فتنه های بسیاری در کمین جوانان است و نسل جدید ما را تهدید می کند، ورزش کردن از جمله عوامل فرهنگی مهمی است که با تخلیه انرژی های دوران جوانی، نقش موثری در پیشگیری از تهدیدها و آسیب‌های پیش روی جوانان دارد.
وی افزود: همچنین از جنبه بهداشتی و درمانی، ورزش مایه شادی و نشاط است و سلامت بشر را تامین می کند.
حجت الاسلام صادقی نسب ادامه داد: ورزش یک برنامه بهداشتی بسیار موثر است، چون هم جسم در روح تاثیر می گذارد و هم روح در جسم تاثیر می گذارد، و جسم و روح در ارتباط نزدیک باهم است و در قوای عقلی بسیار تاثیر گذار است.
یادآور می‌شود؛ در پایان این جلسه، به رسم یادبود، هدیه‌ای از سوی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، به حوزه تربیت بدنی دانشگاه اهدا گردید.