امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:33
ماه گذشته
بازدید کل

اختتامیه جشنواره قرآنی «مدهامتان» در دانشگاه برگزار شد

جشنواره قرآنی «مدهامتان» با معرفی نفرات برتر بخش‌های مختلف در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی گناباد پایان یافت.
به گزارش‌ وب‌دا، مرحله شهرستانی دهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان، کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان های گناباد و بجستان با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.
مرحله شهرستانی دهمین جشنواره قرآنی مدهامتان، ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان های گناباد و بجستان به میزبانی کانون صراط دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور 95 شرکت کننده شامل برادران و خواهران، اعضای فعال کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان های گناباد و بجستان  برگزار شد.
این جشنواره در دو بخش کتبی و شفاهی کار خود را با شرکت اعضای فعال کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان های گناباد و بجستان،  شامل دانشجویان و دانش آموزان، در دو رده سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال با هدف شناسایی و کشف استعداد های قرآنی، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گناباد و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، آغاز نمود.
بخش شفاهی این جشنواره در رشته های تحقیق، ترتیل، حفظ و اذان ویژه برادران بالای 16 سال و رشته تصحیح قرائت حمد و سوره و اذکار نماز ویژه برادران و خواهران گروه سنی زیر 16 سال و در بخش کتبی این جشنواره در رشته های تفسیر قرآن و مفاهیم قرآن و نهج البلاغه بود، برگزار شد.
در رشته قرائت تحقیق، سید امین علوی، جلیل جاودان و مجید آشوری، در رشته قرائت ترتیل، حسین طالب‌زاده، قاسم شاکر نژاد و علی بقایی و در رشته اذان، جواد جاودان، رضا صفایی و محمد امیری به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
همچنین در رشته تصحیح قرائت حمد و سوره و اذکار نماز، ابوالفضل ایزدی، حامد حسینی  و جواد قادری و احسان حسینی در بخش برادران و فاطمه زهرا ندافی،  نرجس رستمی و مریم عبداللهی در بخش خواهران موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید