امروزچهارشنبه, 02 خرداد 1397 01:39

دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه با یکی از آزادگان دوران دفاع مقدس

جمعی از فعالان کانون های دانشجویی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با خانواده آزاده سرافراز، محمد علی عجم دیدار کردند.

به گزارش وب‌دا، به همت کانون فرهنگی و اجتماعی علم الهدی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، برنامه دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان، در منزل آزاده و جانباز سرافراز ، برادر محمد علی عجم برگزار گردید .

در این دیدارکه 25 نفر از برادران و خواهران دانشجو، اعضای فعال کانون‌های دانشجویی دفتر نهاد و مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری حضور داشتند، آقای عجم از آزادگان دوران دفاع مقدس، ضمن ارائه بیوگرافی مختصری از زندگی خود و خانواده شان، به تشریح خاطراتی از دوران اسارتش پرداخت.
وی همچنین با گرامیداشت یاد شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس، به بیان خاطراتی از دوران حضور خود در جبهه‌ها و رشادت‌های سنگرسازان بی سنگر و جهادگران عرصه نبرد پرداخت.

در پایان این دیدار، با اهدا لوح سپاس، از زحمات و دلاورمردی‌های ایشان در دوران جنگ تحمیلی تجلیل شد.