امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:36
ماه گذشته
بازدید کل

محفل انس با قرآن و شهادت حضرت رقیه(س) برگزار شد

همزمان با هفته قرآن و دانشگاه، محفل معنوی انس با قرآن و عزاداری شهادت حضرت رقیه(س)، در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این محفل معنوی که با قرائت زیارت عاشورا توسط یکی از دانشجویان آغاز شد، مرتضی پورنادری از قاریان ممتاز شهرستان گناباد، آیاتی از سوره احزاب را تلاوت کرد.

در ادامه این مراسم معنوی که با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان این دانشگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد به تشریح انواع ظلم از دیدگاه روایات اسلامی پرداخت و گفت: باید از ظلم به مردم به خدا پناه ببریم.
وی ادامه داد: برخی ممکن است تصور کنند ظلم این است که انسان شمشیر و یا اسلحه بردارد و خون بی گناهان را بریزد، البته این مصداق کامل ظلم است اما منحصر به آن نیست و اگر از طرف ما آزار و آسیبی به دیگران برسد، چه آسیب مالی یا جانی باشد و چه آبروی کسی ریخته شود، جزء ستمگران خواهیم بود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، از شرک به خدا به عنوان ظلمی که خدا آن را نمی بخشد، یاد کرد و گفت: حقیقت ظلم این است که ما یک عمر بر سر سفره نعمت های خدا بنشینیم و میزبان و صاحب خانه را نشناسیم و یا یرای او شریک قائل شویم.
وی اظهار کرد: ترک واجبات و انجام گناهان ظلمی است که اگر انسان از اشتباه خود توبه واقعی کند، خداوند او را می بخشد.
وی از حق الناس به عنوان ظلمی که خدا از آن نمی گذرد، یاد و بیان کرد: اگر انسان حق پدر، مادر، همسر، فرزند، هموطن و همنوع خود را ضایع کند و یا آسیب مالی یا جانی از ناحیه او به مردم برسد، چنین کسی از ستمگران خواهد بود و خداوند عادل از آن نمی گذرد.
امام جمعه گناباد با بیان اینکه عاقبت ستمگران، عاقبت بدی است، اظهار کرد: بهترین گواه تاریخ در این مورد، وضعیت یزید بعد از واقعه عاشورا است که دو سال بیش تر حکومت نکرد که همان مدت نیز، با دلهره و ترس همراه بود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب ادامه داد: ستمگرانی که در کربلا فاجعه آفریدند، توسط توابین و سپس مختار کیفر شدند و حکومت ظالمانه بنی امیه به دست ابومسلم خراسانی و حکومت ظالمانه بنی عباس به دست مغولان سرنگون شد.
وی با بیان اینکه باید از ظلم به مردم به خدا پناه ببریم، تاکید کرد: تاریخ شاهان ستمگری همچون رضاخان، محمدرضا پهلوی و صدام، نشانه بدعاقبتی ستمگران و درس عبرتی برای همه در روزگار ما است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، هدف قدرت‌های غربی از تروریست های داعش و النصره را اختلاف و خونریزی در میان مسلمانان و تامین امنیت اسرائیل عنوان کرد و افزود: در روایات دینی ما آمده است که:« وَ مَنْ سَلَّ سَيْفَ الْبَغْيِ قُتِلَ بِهِ ، و كسى كه شمشير ستم بر كشد با آن كشته شود.»، و امروز با حمله تروریست های داعش به فرانسه، حقانیت این روایات به اثبات رسیده است.
در ادامه پس از مداحی و مرثیه‌خوانی سعید نمازی از مداحان اهل بیت در سوگ شهادت حضرت رقیه(س)،  مراسم سینه‌زنی برگزار شد.