امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:36
ماه گذشته
بازدید کل

بازدید مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه از کتابخانه مرکزی

همزمان با فرارسیدن هفته کتاب و کتاب خوانی، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از کتابخانه مرکزی این دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام صادقی‌نسب در این بازدید که مدیر اجرایی دفتر نهاد و کارشناسان فرهنگی کانون ها نیز حضور داشتند، ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی ابراز داشت: کتابخانه ها باغ و بوستان و تفریح گاه دانشمندان است و انسان باید قدر کتاب و مطالعه را بداند و اگر شیرینی مطالعه را درک کند، لذت بخش ترین کارها برای او مطالعه می شود.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری که خودشان هم از کتاب شناسان بزرگ قرن حاضرند و هم اکنون هم از کتاب خوانان های پر مطالعه و صاحب نظران هستند، ضمن گلایه از کم توجهی برخی افراد جامعه به مطالعه فرمودند: بدترین و پر خسارت ترین تنبلی در خواندن کتاب است، برخی بهانه می آورند که وقت نداریم ، ولی اگر ما درست از وقتمان استفاده کنیم به مطالعه هم خواهیم رسید مثلا رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: من کتاب چند جلدی نگاهی به تاریخ جهان را قبل از انقلاب در سفر هائی که با اتوبوس به تهران داشتم مطالعه کردم در هر سفر یک جلد را برمی داشتم و مطالعه می کردم همینطور می فرمودند در خانواده ما مرسوم است که هنگاه خواب ده دقیقه یا یک ربع مطالعه می کنیم و با مطالعه کتاب آماده خوابیدن می شویم.
حجت الاسلام صادقی‌نسب تصریح کرد: باید فرهنگ مطالعه نمودن کتاب از دوران کودکی و با توصیه خانواده نهادینه شود تا همه افراد و اقشار مطالعه برایشان شیرین گردد و زمینه رشد، بصیرت و توسعه علمی و گسترش آگاهی های مورد نیاز دینی و دنیایی فراهم شود.
وی افزود: کتاب از جهات علمی، تغذیه و غذای روح انسان و از لحاظ مذهبی، راهنمای اوست و وسیله خوبی برای پر کردن اوقات فراغت می باشد.
حجت الاسلام صادقی‌نسب ضمن عرض خدا قوت به همکاران کتابخانه مرکزی دانشگاه ، با اهدا یک جلد کتاب به کارکنان کتابخانه و تابلو قرآنی از زحمات و تلاش های آنها قدردانی کرد.