امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:35
ماه گذشته
بازدید کل

بدحجابی و بی‌حجابی از مصادیق جنگ نرم است

امام جمعه گناباد با تاکید بر ضرورت تقویت و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه تاکید کرد و گفت: بدحجابی و بی‌حجابی از مصادیق جنگ نرم است.
به گزارش وبدا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در مراسم افتتاح نمایشگاه حجاب و عفاف که با عنوان «حریم ریحانه» در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گشایش یافت، افزود: هدف دشمن وابستگی کشور به بیگانگان و عدم استقلال داخلی است، از این‌رو تلاش می‌کنند تا با ترویج بدحجابی و بی‌حجابی در سطح جامعه به ویژه در فضاهای دانشگاهی، دانشجویان را از تمرکز بر روی تحصیل، تحقیق و پژوهش باز دارند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را یک قدم مثبت در راه ترویج عفاف و حجاب اسلامی عنوان و اظهار کرد: تقویت عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی موجب جلوگیری از سرگرم نمودن دانشجویان به مسائل بیهوده و ایجاد فضای مناسب تحصیل و انجام کارهای پژوهشی برای آنها است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نقش مهمی در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دارند، تاکید کرد: با انجام کارهای فرهنگی به ویژه ترویج عفاف و حجاب در سطح دانشگاه‌ها باید به مقابله با هجمه‌های شیطانی دشمن پرداخت.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید