امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:34
ماه گذشته
بازدید کل

دانشجویان نسبت به سرنوشت جامعه خود اهتمام داشته باشند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: دانشجو علاوه بر تحصیل علم، خودسازی و پژوهش نسبت به سرنوشت جامعه خود اهتمام داشته باشد.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب در دیدار با دانشجویان علوم پزشکی گناباد به مناسبت روز دانشجو گفت: انتظار رهبری از قشر فرهیخته دانشجو آن است که علاوه بر جدیت در تحصیل علم، خودسازی، پژوهش و تولید علم نسبت به سرنوشت جامعه و نظام اسلامی بی‌تفاوت نباشند.
وی افزود: دانشجویان در رابطه با تحقق اهداف نظام اسلامی، سند چشم انداز اسلامی شدن دانشگاه و سایر مطالبات حضرت امام (ره) و رهبری اهتمام و پیگیری داشته باشند و از مبارزه با جنگ نرم دشمنان غافل نشده و در مورد اجرایی شدن اصول کلی اقتصاد مقاومتی حساس باشند.
حجت الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به اینکه بعد از کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد و سرنگونی دولت ملی مصدق و به قدرت بازگرداندن شاه توسط آمریکا، جنبش دانشجویی در ایران شکل گرفت، خاطرنشان کرد:  در روز ۱۶ آذر سال  1332دانشجویان به عنوان اعتراض از رفتن به کلاس ها خودداری کرده و علیه دخالت های آمریکا در ایران، آن هم در آستانه سفر نیکسون، معاون رئیس جمهور آمریکا تظاهرات کردند که با یورش نظامیان به خاک و خون کشیده شدند.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی ماهیت ضداستکباری داشته و ۱۶ آذر در واقع نماد استکبارستیزی دارد، گفت: برخی افراد ناآگاه و کم اطلاع امروزه از این روز به عنوان به چالش کشیدن نظام اسلامی و بزک کردن چهره آمریکا و غربی ها بهره‌برداری می‌کنند که این خیانت به جریان استکبارستیزی شهدای دانشجو است.
وی تاکید کرد: دانشجویان بکوشند از تمام توان خود برای شکوفا کردن استعدادهای علمی، معنوی و  پژوهشی خود بهره‌برداری کنند و با کسب تخصص‌ها و مهارت‌های لازم، خویش را برای خدمت به اسلام و مردم آماده کنند.
حجت الاسلام صادقی‌نسب اظهار کرد: دانشجویان باید ضمن حضور در صحنه، راه امام (ره) و شهدای دانشجو را با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری ادامه دهند.