امروزجمعه, 23 آذر 1397 18:48

پنجمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

پنجمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد با با عنوان «شبی با لاله‌های زهرایی» در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

در این مراسم که رئیس دانشگاه، خانواده معزز شهدا و ایثارگران، تعدادی از مسئولین شهرستان و جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: شهیدان، مظهر ایثار و استقامت هستند و با عروج ملکوتی خود باعث شدند تا ما در سایه پربرکت حکومت اسلامی بمانیم و جامعه‌ای منتظر را برای ظهور امام زمان (عج) آماده سازیم.
وی با بیان اینکه زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا به‌ عنوان یک وظیفه عمومی مطرح است، اظهار کرد: به همین علت همگان باید برای انجام این رسالت مهم اهتمام داشته باشیم.
دکتر مینوئیان تصریح کرد: اگر می‌خواهیم روحیه ایثار و شهادت طلبی و فرهنگ ایثار در کشور ماندگار شود، برگزاری یادواره‌ها، بهترین اقدام است و از این طریق می‌توان فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده جامعه انتقال داد و همه بایستی با حضور موثر در یادواره شهدا دین خود را به انقلاب اسلامی و شهیدان دفاع مقدس و انقلاب ادا کنیم.
در ادامه، علیرضا دلبریان از راویان دفاع مقدس با اشاره به حضور پررنگ جوانان دانشجو در جبهه گفت: اکثر فرماندهان زمان جنگ از جوانان بودند؛ جوانانی پاک و با اخلاص که به دور از هرگونه ادعا و ریا، گُردان خود را فرماندهی و سنگرهای دشمن را فتح می‌کردند.
وی افزود: میدان جنگ پُر بود از غلامحسین افشردی‌ها، مهدی زین‌الدین‌ها و چراغچی‌هایی که همگی جوان بودند؛ همین جوانانِ عرصه‌ جهاد، تمام معادلات جهانی جنگ را به هم ریختند. در اروندی که خشن‌ترین رود جهان است و تمامی کارشناسان جنگ می‌گفتند عبور از این رود محال است، جوانان ما به دل آب زده و به فاو رسیدند.
مستندساز و راوی دفاع مقدس خطاب به جوانان و دانشجویان تصریح کرد: آینده‌ کشور به دست شما جوانان است و باید این کشور را بسازید. در زمان جنگ نیز جوانان بودند که کار را پیش می‌بردند.
دلبریان، هشت سال دفاع مقدس را عین عقلانیت دانست و ادامه داد: متاسفانه بعد عقلانیت جنگ را زیاد نگفته‌اند و من اینجا از پیشکسوتان خواهش می‌کنم به بخش عقلانیت جنگ بیشتر بپردازند.
وی با بیان این که تاکنون هرچه پیرامون جنگ گفته‌‌اند، بعد احساسی و معنوی آن بوده است، عنوان کرد: این مباحث خوب است اما باید توجه داشت جنگ ما در کنار بعد معنوی، توام با عقلانیت بود.
یادآور می‌شود، پخش کلیپ، مدیحه سرایی کربلایی جواد قربان‌پور و قرعه کشی کربلای نیابتی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.