امروزجمعه, 29 تیر 1397 03:48

زندگی ماشینی و بی‌تحرک دشمن سلامتی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اجتماع پایانی همایش پیاده‌روی خانوادگی هفته سلامت گفت: زندگی ماشینی و بی‌تحرک دشمن سلامتی است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این مراسم که با حضور قشرهای مختلف مردم در مقابل پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، با قدردانی از فرماندار و همه مسئولان از جمله سپاه پاسداران، بنیاد شهید و امور ایثارگران، مجتمع آموزش عالی، اداره صنعت، معدن و تجارت، آبفای شهری، اداره ورزش و جوانان، شهرداری گناباد و بانک ملی که در برگزاری این همایش پیاده‌روی مشارکت داشتند، گفت: حضور خوب و استقبال مردم از این برنامه ورزشی موجب خرسندی و نشاط ما شد و به همین جهت از تک‌تک شهروندانی که در این همایش حضور یافتند، سپاسگزارم.
وی با تبریک اعیاد خجسته میلاد امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع)، روز پاسدار و روز جانباز را به همه پاسداران، جانبازان و یادگاران دوران دفاع مقدس تبریک گفت و افزود: با توجه به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت، شعار امسال هفته سلامت جمهوری اسلامی، «پویش همگانی سلامت؛ برای همه، در همه جا» است.
 رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از سلامت به عنوان یک واژه گسترده یاد و ابراز کرد: سلامت فقط به معنای نبود بیماری نیست بلکه به دلیل اینکه عوامل متعددی در تحقق آن نقش دارند، از تعریف وسیع و گسترده‌ای برخوردار است.
دکتر باذلی، زندگی ماشینی، رژیم غذایی بد و استرس زیاد را از جمله عوامل خطر سلامتی در جوامع دانست و اظهار داشت: برای حفظ و ارتقای سلامت نیازمند حداقل تحرک و فعالیت بدنی هستیم.
وی، پیاده‌روی را یک ورزش راحت، دردسترس، مفرح و سهل‌الوصول بیان و اظهار امیدواری کرد که این همایش پیاده‌روی، آغازی برای افزایش ورزش و تحرک در زندگی افراد باشد.
دکتر باذلی با تاکید بر اینکه حداقل نیم ساعت پیاده‌روی روزانه کمک شایانی به حفظ و ارتقای سلامت افراد می‌کند، گفت: بسیاری از کارهای روزانه را می‌توانیم بوسیله پیاده‌روی انجام دهیم.