امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:51

معاون کل وزارت بهداشت: بیمارستان علامه بهلول گنابادی از مجهزترین بیمارستان‌های کشور است

معاون کل وزارت بهداشت در بازديد سرزده خود از بيمارستان علامه بهلول گنابادي، آن را يکي از بيمارستان‌هاي مجهز کشور برشمرد و گفت: بيمارستان علامه بهلول با برخورداري از تجهيزاتي مثل MRI يک و نيم تسلا، سي تي اسکن 16 اسلايس، جزو مجهزترين بيمارستان‌هاي کشور است که با بهترين بيمارستان‌هاي تهران و مشهد برابري مي کند .Dr-Harirchi-Bazdid
دکتر ايرج حريرچي افزود: گناباد با وسعت و جمعيتي که دارد، از امکانات بيمارستاني، بهداشتي و آموزشي بسيار خوبي برخوردار است و شهرستاني با اين ويژگي‌ها نداريم که ازهمه اين امکانات در کنار هم برخوردار باشد .
وي اظهار کرد: با توجه به امکانات خوبي که در دانشگاه علوم پزشکي گناباد وجود دارد، بايد سطح خدمت‌رساني را در اين شهرستان بالاتر ببريم تا با امکان ارائه خدمت به شهرستان هاي اطراف، در حوزه هاي درمان و آموزش پزشکي رونق بيشتري پيدا کند .
وي عنوان کرد: بايد تلاش شود تا تعداد بيماراني که بخاطر دريافت خدمات درماني از شهرستان خارج مي شوند، به حداقل ممکن برسد که اين کار موجب جذب توريسم درماني داخلي هم خواهد شد .
دکتر حريرچي افزود: توریسم درماني خارجي مستلزم اين است که در کنار کميت و زير ساخت موجود، کيفيت را هم با کمک کادردرماني افزايش و خدمت رساني را گسترش دهيم .
شايان ذکر است که معاون کل وزارت بهداشت در اين بازديد از پايگاه اورژانس هوايي و پرديس دانشگاه نيز بازديد کرد.