امروزیکشنبه, 05 اسفند 1397 01:07

دسترسی آسان به خدمات حوزه سلامت از اهداف اصلی وزارت بهداشت است

دکتر باذلی در آیین افتتاح پروژه‌های بهداشتی و رفاهی دانشگاه، دسترسی آسان به خدمات حوزه سلامت را از اهداف اصلی وزارت بهداشت عنوان کرد.

eftetah.Dr-Bazeli

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در آیین افتتاح پروژه‌های بهداشتی و رفاهی دانشگاه که در پایگاه سلامت امامت برگزار شد، اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از موفق‌ترین دستگاه‌های اجرایی دولت در چند سال گذشته بوده که موفقیت‌ها و دستاوردهای خوبی را کسب کرده است.
وی، طرح تحول نظام سلامت را منشاء اقدامات بزرگ و دستاوردهای خوبی دانست و تصریح کرد: یکی از برنامه‌های این طرح در حوزه بهداشت، فراهم کردن دسترسی آسان مردم به خدمات سلامت بود و در همین راستا پایگاه‌های سلامت راه‌اندازی شد.
دکتر باذلی با بیان اینکه در پایگاه‌های سلامت، همه خدمات یک مرکز خدمات جامع سلامت باکیفیت و دسترسی بهتر به مردم ارائه می‌شود، گفت: پایگاه سلامت امامت یکی از 30 پروژه‌ عمرانی طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است که افتتاح شد و تنها یک پروژه دیگر از این تعداد باقیمانده که امیدواریم در هفته دولت سال آینده به بهره‌برداری برسد.
وی خاطرنشان کرد: همه تلاش مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بر این است که بالاترین و باکیفیت‌ترین خدمات بهداشت و درمان را به سهولت به مردم ارائه کنند تا روز به روز شاهد ارتقای شاخص‌های سلامت در جامعه باشیم.