امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 19:17

گزارشی از برگزاری پیش رویداد نخستین استارتاپ ویکند دانشگاه

به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و حمایت دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، نخستین استارتاپ ویکند صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور در تاریخ 29 آبان لغایت یکم آذرماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار خواهد شد.startap1398

به گزارش وب دا، برای آشنایی و جلب توجه بیشتر مخاطبان این رویداد، پیش رویداد این استارتاپ با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و مسئولین در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه برگزار گردید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم گفت: امروزه با توجه به نیازهایی که برای تحول در دنشگاه‌ها احساس شده است، رویکرد دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل 3 و 4 و ارتباط بیشتر با صنعت تغییر کرده که این موضوع لازمه پویایی دانشگاه و صنعت است.
دکتر باذلی افزود: باید شرایطی را فراهم ساخت تا صنعت و دانشگاه بتوانند با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر، اهداف خود را محقق نمایند.
وی با قدردانی از معاونت تحقیقات و فناوری برای برگزاری استارتاپ ویکند به توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه‌های مختلف از جمله معاونت تحقیقات و فناوری اشاره کرد و اظهار داشت: پتانسیل‌های خوب این دانشگاه و همچنین ویژگی‌های جغرافیایی و اقلیمی شهرستان گناباد بخصوص در حوزه گیاهان دارویی و مواد مغذی، دو ظرفیت مناسب برای توسعه دانشگاه و صنعت در حوزه موضوع این استارتاپ است که امیدواریم با به بار نشستن ایده‌هایی که در این رویداد مطرح می شود، گامی دیگر در راستای توسعه و پیشرفت دانشگاه و صنعت برداشته شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با قدردانی از همکاران و حامیان برگزاری این رویداد گفت: این رویداد با همکاری مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی گناباد، گروه مشاوران اینووانوس و کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار خواهد شد.
دکتر شهلا خسروان افزود: به گروه‌های اول تا سوم این رویداد، به ترتیب مبالغ پنجاه، سی و بیست میلیون ریال به عنوان جایزه تعلق خواهد گرفت.
مدیر اجرایی این استارتاپ ویکند نیز ضمن تعریف استارتاپ به عنوان یک نهاد انسانی برای ارائه محصول یا خدمتی جدید در شرایطی که ابهام بالایی دارد اظهار کرد: استارتاپ ویکند بستری برای شکل گیری استارتاپ‌ها است.
مهندس محمدعلی ابراهیمی؛ مبهم و پر از ریسک بودن، داشتن قابلیت رشد یا مقیاس پذیری و چابکی را از جمله ویژگی‌های یک استارتاپ دانست و با نمایش یک کلیپ، به بیان چند عامل موفقیت در استارتاپ‌ها پرداخت.
در این مراسم، نوآوری در فن آوری و فرآوری زعفران و سماق گناباد، فرآورده های آرایشی و بهداشتی برپایه گیاهان دارویی، نوشیدنی ها(دمنوش ها، عرقیات و مشابه آن)، داروسازی و طب سنتی بر پایه گیاهان دارویی، بسته بندی گیاهان دارویی و مغذی، چاشنی ها و ادویه ها، تجاری سازی و بازرگانی گیاهان دارویی و مغذی، تشخیص تقلبات گیاهان دارویی، استفاده از گیاهان دارویی جهت افزایش کیفیت زندگی، کاربرد گیاهان دارویی در علوم اعصاب، گیاهان دارویی و درمان بیماری های مزمن(دیابت، فشارخون، چربی خون)، گیاهان دارویی و اشتغال زایی(سالمندان، افراد کم توان و ...) به عنوان محورهای رویداد استارت آپ ویکند "صنعت گیاهان دارویی و مغذی" معرفی شد.
سخنرانی علمی مهندس غلامعباس عربشاهی، از مدرسان کارآفرینی با موضوع تبیین چالش های کارآفرینی و بیان فرصت ها و فرصت شناسی، رونمایی از پوستر استارتاپ ویکند و برش کیک از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
شایان ذکر است که پذیرش ایده در این رویداد از 15 مهرماه آغاز شده و تا 24 آبان ماه از طریق سایت www.swg1.ir ادامه خواهد داشت.