امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:51

تجلیل از علي غفاري به عنوان محقق نمونه كشوري

علي غفاري محقق ثابت و تمام وقت دفتر نمايندگي گزينش دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان محقق نمونه كشوري تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، در همايش آموزشي محققين دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور که به مدت دو روز در خزرآباد ساري برگزار شد، با حضور آقاي محمودی مديركل دبيرخانه هيأت مركزي گزينش وزارت و معاونين وی، از آقاي علي غفاري محقق ثابت و تمام وقت دفتر نمايندگي گزينش دانشگاه به عنوان محقق نمونه کشوری تجليل شد.
در حاشيه اين دوره آموزشي مسابقه فرهنگي عبرت‌های عاشورا و جشنواره مسابقات ورزشي انفرادی دارت، تیراندازی، دو امدادی و مسابقات ورزشی گروهی طناب‌کشی و داژبال نیز برگزار شد که از آقاي جلال م‍‍ومن به عنوان نفر برتر مسابقه فرهنگی و همچنين از آقاي علي اصغر خواجه به عنوان عضو تيم برتر مسابقه طناب‌كشي تقدير شد.