برگزاری مراسم گرامیداشت روز استاد در دانشگاه

انتشار محتوا: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۰۸:۰۰ بعد از ظهر
مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان، به صورت مجازی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان، به صورت مجازی برگزار شد.ostad1400


 

در ابتدای این جلسه دکتر مجتبی کیان‌مهر، معاون آموزشی دانشگاه با تبریک سالروز گرامیداشت مقام معلم و استاد، به تشریح برخی از موفقیت‌ها و فعالیت‌های حوزه معاونت آموزشی در یک سال گذشته پرداخت و گفت: این دستاوردها مرهون زحمات و همکاری معاونین دانشگاه، روئسای دانشکده‌ها، اساتید، اعضای هیات علمی، پرسنل معاونت آموزشی و حمایت‌های رئیس و مجموعه مدیران ارشد دانشگاه است که از همه این عزیزان قدردانی می‌نمایم.

توسعه زیرساخت‌های آموزش مجازی دانشگاه

 در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم به اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه، از تلاش‌های ایشان و مجموعه پرسنل حوزه معاونت آموزش قدردانی کرد و گفت: شرایط خاص ایام شیوع و همه گیری ویروس کرونا و تهدیدات بیماری کووید 19  مشکلات زیادی را برای مردم، دانشجویان، دانشگاهیان و خود دانشگاه ایجاد کرد اما با این وجود اساتید تمام تلاش خود را برای آموزش دانشجویان انجام دادند که شایسته تقدیر است.
دکتر باذلی افزود: در ابتدای بروز کرونا، از زیرساخت‌های کافی و لازم در حوزه آموزش مجازی بهره‌مند نبودیم ولی با پیگیری‌ها و تلاش‌های انجام شده و همکاری صمیمانه همه عزیزان، خوشبختانه دانشگاه امروز در جایگاهی قرار دارد که می‌توانیم ادعا کنیم نه تنها افتی در حوزه آموزش اتفاق نیفتاده است، بلکه علیرغم شرایط کرونا و همچنین مشکلات اقتصادی، شاهد اتفاقات خیلی خوبی در دانشگاه و بخصوص در حوزه آموزش مجازی بوده‌ایم.
وی راه‌اندازی مراکز آزمون الکترونیک و آزمون صلاحیت‌های بالینی، تصویب چارت تشکیلاتی دانشکده‌ها، جذب و افزایش اعضای هیئت علمی، پرداخت اغلب مطالبات همکاران در پایان سال 99  را بخشی از این اقدامات برشمرد و اظهار داشت: تلاش ما فراهم نمودن بهترین شرایط است تا اساتید و دانشجویان بتوانند رقم زننده موفقیت های خوب برای دانشگاه و کشور باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه با تاکید بر اهمیت نقش فرهنگ در تربیت دانشجویان گفت: ما در حوزه آموزش پزشکی، مکلف به تربیت و تعلیم آینده‌سازان این مرز و بوم در حوزه‌های علمی و فرهنگی هستیم و باید به هر دو حوزه توجه شود.
 دکتر باذلی بیان داشت: خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مدد همکاری و همدلی اساتید و اعضای هیات علمی و نهادهای فرهنگی دانشگاه و بویژه حضور حاج آقای صادقی نسب، به هر دو حوزه علم و فرهنگ توجه شده است که نشانه آن را می‌توان در موفقیت‌های خوبی که دانش‌آموختگان این دانشگاه در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی کسب می‌کنند به خوبی مشاهده کرد.

استاد مطهری، الگویی برای معلمان و اساتید

امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با گرامیداشت مقام شهید مطهری و شهدای عرصه علم، هفته گرامیداشت مقام معلم و استاد را تبریک گفت و اظهار داشت: در اهمیت مقام معلم و استاد همین بس که حضرت علی (ع) می‌فرمایند: هر کس کلمه‌ای به من بیاموزد، مرا بنده خود کرده است.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: همه کسانی که امروز در جایگاهی قرار دارند، از متخصصین و مدیران و ... مدیون و مرهون زحمات معلمان و اساتیدشان هستند که باعث شکوفایی استعدهای آنان شدند.
وی اظهار داشت: این روز فرصتی است تا هم مردم و اقشار مختلف قدردان زحمات و تلاش های معلمان و اساتید باشند و هم فرصتی است برای اساتید و معلمان که به اهمیت کاری که دارند توجه کنند و با مرور زندگی شهید مطهری که با وجود شرایطی که در آن قرار داشت، توانست تاثیرگذاری گسترده و عمیق در قشر دانشگاهی و حوزوی داشته باشد، آن شهید را الگوی خود قرار دهند.
امام جمعه گناباد، نظم، به روز بودن، دلسوزی و اهتمام در ارتقاء دانش و تربیت شاگردان خوب را از ویژگی های استاد مطهری برشمرد و گفت: امیدواریم اساتید ما هم در این مسیر حرکت کنند و رسالت بزرگی را که برعهده دارند به خوبی و عظمت انجام دهند.
وی در پایان با قدردانی از رئیس، معاونان، اساتید، مدیران و پرسنل دانشگاه گفت: با وجود شرایط ناشی از کرونا اما خوشبختانه برنامه های آموزشی، فرهنگی، تحقیقاتی و عمرانی در دانشگاه ادامه دارد که تلاش در این شرایط نوعی جهاد به شمار می رود.

اهمیت و جایگاه آگاهی در دین

رییس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی نیز که به صورت برخط در این جلسه حضور داشت، با تبریک روز استاد به تشریح معیار آگاهی پرداخت و گفت: قرآن کریم در آیات مختلفی تشویق به علم، جستجو و سوال کردن نموده است.
حجت‌الاسلام احمد ترابی از یسئلونک به عنوان یک تعبیر آشنا در قرآن یاد کرد و افزود: سوال و جواب کردن امری مطلوب در نظام تفکر دینی تلقی شده و اجازه این تفکر را به پیروانش داده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در روایات دینی خوب سوال کردن به عنوان نصف علم و دانش عنوان شده است، فراهم نمودن شرایط سوال و پاسخگویی یکی از روشهای مناسب برای تدریس است.
حجت‌الاسلام ترابی با بیان اینکه تا کنون فرصت خوب سوال کردن فراهم نشده است، گفت: به عنوان نمونه اساتید می‌توانند برای خوب سوال کردن هم نمره قائل شوند تا انگیزه دانشجویان افزایش یابد.
وی ادامه داد: امیرالمومنین علی(ع) به کمیل فرمودند :«مامِنْ حَرَکةٍ الَّا وَانْتَ مُحْتاجٌ فیها الی مَعْرِفَةٍ ؛ هیچ حرکت و کاری نیست مگر این که در انجام آن، نیازمند به آگاهی و آشنایی و معرفت هستی.» که این نشان دهنده اهمیت جایگاه آگاهی است.

اساتید نمونه دانشگاه

 در پایان این جلسه آقایان دکتر عبدالجواد خواجوی و بلال برازوان ( از اعضاء هیات علمی دانشکده پزشکی) دکتر علی عالمی ( عضو هیات علمی دانشکده بهداشت) دکتر مهدی بصیری مقدم ( عضو هیات علمی دانشکده پرستاری) و علیرضا طلایی ( عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی) به عنوان اساتید نمونه آموزشی و آقایان دکتر محمدحسن مینوئیان و دکتر عباسعلی عباس نژاد و خانم صدیقه گوهری به عنوان اساتید نمونه فرهنگی و اخلاقی دانشگاه معرفی شدند.
شایان ذکر است در این مراسم استاد تشکری که به نمایندگی از اساتیدی که به عنوان حق التدریس در سال های گذشته با دانشگاه همکاری داشته اند حضور داشت و در سخنان کوتاهی به اهمیت نقش معلم و استاد پرداخت. قرار است در جلسه ای از خدمات این عزیزان قدردانی شود.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس