سلامت جامعه در گروه سلامت مادران است

انتشار محتوا: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۱۸:۰۰ قبل از ظهر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیئت بورد بهداشت باروری و مامایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعضای گروه مامایی دانشگاه برگزار شد، گفت: سلامت جامعه در گروه سلامت مادران است.


                                                                        برای مشاهده تصاویر کلیک کنید



به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه که در سالن ابن‌سینا برگزار شد، از خانواده به عنوان یک واحد بنیادی جامعه و کانون اصلی رشد و تعالی انسان‌ها یاد کرد و افزود: ارتقاء آموزش حرفه مامایی گامی امیدبخش در راستای سلامت مادر باردار، کودکان و جامعه است.
وی گناباد را مهد علم، فرهنگ و هنر بیان کرد و افزود: این شهرستان با وجود ده دانشگاه و مرکز آموزش عالی و جمعیتی 25درصدی دانشجویان، شهری دانشگاهی و توسعه یافته در حوزه آموزش عالی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به قدمت 30ساله این دانشگاه، عنوان کرد: این دانشگاه با هفت معاونت مختلف، 1600 دانشجو و 85 عضو هیئت علمی دارد.
ارتقاء آموزش حرفه‌ مامایی، گامی امیدبخش در راستای سلامت مادر باردار، کودکان و جامعه است
دکتر احمدی با بیان اینکه رشته مامایی یکی از رشته‌های باقدمت این دانشگاه است، اظهار کرد: اعتقاد دارم ارتقاء آموزش حرفه‌ مامایی، گامی امیدبخش در راستای سلامت مادر باردار، کودکان و جامعه است.
وی با اشاره به بسترهای لازم سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موجود در این دانشگاه برای ارتقاء آموزش حرفه مامایی، خاطرنشان کرد: 7عضو هیئت علمی تمام وقت، 15 عضو آموزشی با مدارج دکترا و کارشناسی ارشد، کلاس‌های آموزشی مجهز، پراتیک‌ها، مانکن‌های آموزشی، کتابخانه مجهز با بیش از 50هزار عنوان کتاب و دو بیمارستان فعال در حوزه مامایی از جمله مهمترین زیرساخت‌های مناسب دانشگاه برای  ارتقاء آموزش حرفه مامایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، تاکید کرد: خوشبختانه این طرح با بسته ترویج زایمان طبیعی، توجه خوبی به کاهش سزارین و ترویج زایمان طبیعی داشت.
دکتر احمدی با اشاره به کاهش هشت درصدی سزارین در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه در سال 94 نسبت به سال 93، شروع طرح تحول، گفت: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون، 4850 زایمان طبیعی رایگان در سطح بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه انجام شده است.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون کلاس‌های آموزشی زایمان طبیعی در بیمارستان‌ها و مراکز سلامت جامعه در حال برگزاری است، اظهار کرد: با انجام زایمان‌های فیزیولوژیک و بدون درد در بلوک زایمانی بیمارستان تلاش شده است تا سلامت مادران تضمین شود.
دکتر احمدی در پایان از معاون آموزشی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، مدیرگروه مامایی و اساتید و اعضای هیئت علمی گروه مامایی قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با بستر خوبی که در حوزه آموزش دانشگاه وجود دارد، شاهد ارتقاء آموزش‌ حرفه مامایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا باشیم.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس