بازدید کارشناسان کمیته اجرایی طرح های کلان ملی فناوری تجهیزات پزشکی

انتشار محتوا: ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

با هدف بررسی شرایط موجود جهت تصویب مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کارشناسان کمیته اجرایی طرح های کلان ملی فناوری تجهیزات پزشکی از این دانشگاه بازدید کردند.



به گزارش وب دا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه ای که با حضور کارشناسان کمیته اجرایی طرح های کلان ملی فناوری تجهیزات پزشکی در سالن ابن سینا برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر دو مرکز تحقیقاتی مصوب در این دانشگاه فعال است، افزود: از مدت ها قبل شاهد ارائه ایده ها، طرح ها و مواردی از اعضاء هیات علمی و دانشجویان بودیم که در بحث ایده های فناورانه می توانست نوآوری را به دنبال داشته باشد که این وضعیت به دنبال ارتباط بخش پژوهشی دانشگاه با صنعت و محیط بیرون رشد چشمگیری داشت.
دکتر علی محمدپور افزود: خوشبختانه با پیگیری این ایده ها، هم اکنون حدود ده طرح از داخل و خارج دانشگاه در قالب محصول در حال پیگیری است. وی با بیان اینکه مجموعه پتانسیل های موجود در دانشگاه می تواند به خوبی نقش موثر خود را در آموزش و توانمند سازی بخش های هیأت علمی، متخصصان، پزشکان بالینی، دانشجویی، دانش آموزی و گروه های مختلف آموزشی ایفا نماید، تصریح کرد: در این مرکز رشد تلاش خواهد شد تا از نظر مکان فیزیکی، اعتبارات مورد نیاز و مشاوره های تخصصی از واحدهای فناورانه در جهت تولید و تجاری سازی ایده هایشان حمایت شود. معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به پتانسیل های موجود منطقه از جمله مراکز موجود در بخش های کشاورزی و صنعت اشاره کرد و با بیان توانمندی های گروه های تخصصی آموزشی دانشگاه افزود: جایگاه ساختارمندی مثل مرکز رشد برای انسجام دادن، حمایت، جهت دادن و هدایت کردن ضروری است. وی افزود: برای آغاز کاری پایدار و ضمانت شده، نخستین گام ها را در بحث اعتمادسازی، ارتباط و تعامل مثبت اولیه برداشته ایم. وی اظهار امیدواری کرد در سایه این تعامل و نگاه مثبت دو طرفه و ساختار مند کردن آن در قالب مرکز رشد شاهد اقدامات موثرتری در حوزه تبدیل ایده ها به محصول باشیم.
مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای اخذ مجوز مرکز رشد فناوری سلامت گفت: در راستای توجه جدی به ایده ها و نوآوری ها، دفتر نوآوری در این دانشگاه ایجاد شد تا از این طریق ضمن ثبت ایده ها در خصوص تولید محصولات آنها نیز حمایتهای لازم صورت گیرد. خانم دکتر شهلا خسروان افزود: برای رسیدن به اهداف پژوهشی در حوزه سلامت با مراکز فناوری غیر علوم پزشکی هم ارتباط برقرار کردیم. وی اظهار امیدواری کرد با اقدامات انجام شده و صدور مجور مرکز رشد فناوری سلامت در تبدیل علم به فناوری و فناوری به صنعت شاهد موفقیت های چشمگیری باشیم.
رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه گفت: پس از تعیین اعضای شورای پژوهشی این مرکز، درخواست صدور مجوز برای آن به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شد.
دکتر خسرو شفقی افزود: پس از ارزیابی پتانسیل موجود در شهرستان و بازدید از مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و برخی صنایع فعال شهرستان با مراکز فناوری و تحقیقاتی موجود تفاهم نامه همکاری منعقد شد. وی ، فراهم نمودن امکان استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی مرتبط برای محققین، بهره مند شدن از امکانات و تجهیزات یکدیگر و برگزاری کنفرانس ها و کارگاه های علمی مشترک را از جمله مهمترین مفاد این تفاهم نامه ها عنوان کرد.
وی با بیان اینکه ساختمان پیشنهادی برای ایجاد این مرکز دارای هفت اتاق و420 مترمربع زیربنا است، افزود: ارائه خدمات مشاوره ای و آزمایشگاهی جهت تولید محصولات، ارتباط گسترده و مداوم بین دانشگاه و صنعت در جهت تجاری سازی و تولید انبوه و بازاریابی، تلاش برای ایجاد حمایت های قانونی در زمینه تسریع رشد واحدهای مستقر و نظارت بر فعالیت واحدهای فناوری از جمله مهمترین وظایف مرکز رشد فناوری است. وی خاطر نشان کرد: وجود دفتر همکاری های دانشگاه و صنعت، دفتر نوآوری و ثبت اختراعات، آزمایشگاه های فعال و مجهز و پروژه های تحقیقاتی مبتنی بر نوآوری از جمله پتانسیل های موجود دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای ایجاد مرکز رشد فناوری سلامت است.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس