بازدید اعضا بورد مهندسی بهداشت محیط

انتشار محتوا: ۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۶:۵۶:۰۰ قبل از ظهر


با هدف بررسی وضعیت موجود دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جهت اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، اعضا هیئت بورد مهندسی بهداشت محیط از این دانشگاه بازدید کردند.



 به گزارش وب دا ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه ای که با حضور اعضا بورد مهندسی بهداشت محیط در سالن ابن سینا پردیس برگزار شد، با بیان اینکه گناباد به عنوان جنوبی ترین شهر خراسان رضوی، 2% جمعیت استان و 9% وسعت استان را داراست، افزود: به لطف حمایتهای ارزنده دولت های نهم و دهم نسبت به سال 84 ، تعداد دانشجویان سه برابر و تعداد اعضاء هیأت علمی دو برابر شده است.
دکتر علیرضا مسلم افزود: تعداد رشته های تحصیلی این دانشگاه نیز از یک رشته کارشناسی و شش رشته کاردانی در سال 84 به یک رشته دکتری عمومی، سه رشته کارشناسی ارشد، سیزده رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی افزایش یافته است.
وی تلاش در جهت بالا بردن توانمندی های علمی و پژوهشی جامعه و تولید علم و اندیشه را از مهمترین رسالت دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: اگر قرار است به تحقيقات توجه شود و پژوهش‌ ها مورد حمايت قرار گيرد، بايد به گسترش تحصیلات تکمیلی توجه جدی شود چراکه دانشجويان تحصيلات تكميلي به عنوان پیشگامان عرصه‌ تحقيقات هستند. 
مدیر امور هیأت علمی و از اعضا گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، سابقه مفید آموزشی، وجود دو مرکز تحقیقات، دو شبکه بهداشت و درمان، دو بیمارستان آموزشی درمانی، نیروی انسانی کارآمد و متخصص، جمعیت در دسترس، فضای مناسب جهت پژوهشگری، همکاری دانشگاه با بخش های مختلف خارج از دانشگاه همچون دفتر ارتباط با صنعت، هماهنگی و همکاری بالا بین معاونت ها و حوزه های مختلف را از مهمترین پتانسیل های این دانشگاه برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط عنوان کرد.
دکتر سید علی سجادی، وجود آزمایشگاه‌های تخصصی شیمی و میکروبیولوژی آب و فاضلاب، مواد زاید جامد، هوا، مواد غذایی، هیدرولیک، زبان، میکروب شناسی، انگل شناسی، ویروس شناسی و قارچ شناسی و کارگاه موتور تلمبه و ساخت پایلوت را از دیگر پتانسیل های این دانشگاه برشمرد و خاطر‌نشان کرد: اولین دوره دانشجویان رشته بهداشت محیط در مقطع کاردانی از سال 82 و در مقطع کارشناسی پیوسته از سال 87 پذیرش شدند. وی افزود: در حالیکه حدود چهار سال از آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی بهداشت محیط می گذرد، اعضای این گروه حدود یکصد مقاله در همایش های داخلی و بین المللی ارائه کردند. وی افزود: همچنین در این مدت، نوزده مقاله نمایه داخل، سیزده مقاله نمایه دار بین المللی(شش مقاله ISI) و دو عنوان کتاب توسط اعضای این گروه چاپ شده است.دکتر سجادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیست و هفت طرح پژوهشی مصوب وجود دارد که 40% آن به اتمام رسیده است.
یادآور می شود، اعضای بورد مهندسی بهداشت محیط پس از این جلسه از بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کردند و از نزدیک در جریان وضعیت موجود قرار گرفتند.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس