باید با جهاد علمی بر همه محدودیتها ، مشکلات و چالش های پیش رو غلبه کنیم.

انتشار محتوا: ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

معاون آموزشی پژوهشی این مطلب را در دومین هم اندیشی پژوهشی که در سالن ابن سینا برگزار شد عنوان کرد و افزود: برای دستیابی به هدف سند چشم انداز در خصوص رسیدن ایران به جایگاه اول علمی منطقه باید با جهاد علمی بر همه محدودیتها ، مشکلات و چالش های پیش رو غلبه کنیم.



دکتر علی محمدپور ، ایجاد زیر ساخت های لازم ، جذب پژوهشگر ، تعریف مشوق های جدید ، همکاری با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، استفاده از پتانسیل دانشجویی و رشد حدود سه برابری بودجه پژوهشی را از مهمترین برنامه های این معاونت در راستای افزایش کمی و کیفی پژوهش ها عنوان کرد.
وی با تشریح اهمیت نقش پژوهش در توسعه و پیشرفت ، افزود: دستیابی به دانش روز ، فناوری کارا و مناسب و پژوهش های کاربردی ، مهمترین پشتوانه جوامعی است که امروز به درجاتی از رشد و توسعه رسیده اند. وی رکود در حوزه علم و پژوهش را از مهمترین نقصان های کشور در گذشته عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با ترسیم سند چشم انداز بیست ساله ، تدوین نقشه جامع علمی کشور و رشد اعتبارات پژوهشی ، تلاشهای جدی در عرصه تولید علم و فناوری شکل گرفته است بطوریکه ایران از نظر رشد تولید علم و پژوهش رتبه اول منطقه را داراست. دکتر محمدپور حل معضلات پیش روی حوزه سلامت را مهمترین اولویت پژوهشی دانشگاه برشمرد و افزود: باید به سمت پژوهش های کاربردی حرکت نماییم.
مدیر پژوهشی دانشگاه هم در این نشست هدف از برگزاری آن را بررسی چالشها و وضعیت پژوهشی از ابتدای سال و بحث و تبادل نظر و ارائه راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی پژوهش ها قبل از آغاز نیمسال جدید تحصیلی عنوان کرد. خانم دکتر خسروان ، سریعتر شدن روند بررسی پژوهش ها ، مشاوره پژوهشی و ایجاد انگیزه را از مهمترین اقدامات سالجاری در حوزه پژوهش عنوان کرد و افزود: در حالیکه در سال گذشته تنها شش مقاله ISI توسط محققین دانشگاه ارائه شده بود این تعداد در طول نه ماهه نخست امسال به هشت رسید.
در ادامه این نشست ، اعضاء هیأت علمی و مدیران گروه های آموزشی ضمن بحث و تبادل نظر راهکارهای لازم در جهت ارتقاء وضعیت پژوهشی را ارائه نمودند.

 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس