بازدید گروه ارزیابی و اعتبار بخشی دانشکده های پرستاری از وضعیت آموزشی درمانی دانشگاه

انتشار محتوا: ۸ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

اعضاء این گروه پس از بازدید از فضاهای آموزشی از جمله آزمایشگاه ها ، بخش های مهارتهای بالینی ، آزمایشگاه زبان ، مرکز رایانه، سالن تشریح ،کلاسهای درس ، اتاق گروهها و اعضاء هیأت علمی ، کتابخانه و سالن های کنفرانس و همایش با حضور در بیمارستانهای آموزشی درمانی دانشگاه از بخش ها و تجهیزات مختلف آنها بازدید کردند.


پیش از این بازدیدها جلسه مشترکی با  اعضاء هیأت رئیسه ، اعضاء هیأت علمی ، روسای بیمارستان ها و مدیران گروه های آموزشی در سالن ابن سینا برگزار شد.
سرپرست دانشگاه در این جلسه با اشاره به سابقه 25 ساله آموزش پرستاری در این دانشگاه گفت: دانشکده پرستاری و مامایی گناباد فعالیت خود را در سال 65 با پذیرش چهل و دو دانشجو در رشته کاردانی پرستاری زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز نمود که این دوره در سال بعد به کارشناسی ارتقاء یافت. دکتر علیرضا مسلم با اشاره به اینکه تا قبل از سال 84 تنها یک رشته کارشناسی و هفت رشته کاردانی در این دانشگاه وجود داشت ، افزود: با توجه به نگاه عدالت محور و سیاست تمرکز زدایی دولتهای نهم و دهم ، در سال 87  پس از مصوبه سفر دوم ریاست محترم جمهوری به خراسان رضوی ، شورای عالی گسترش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با ارتقاء این دانشکده به دانشگاه و تأسیس سه دانشکده مستقل پرستاری و مامایی ، بهداشت و پیراپزشکی موافقت نمود. وی با بیان اینکه هم اکنون این دانشگاه دارای چهار دانشکده مستقل با پانزده رشته روزانه در مقاطع تحصیلی دکتری ، کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کاردانی و حدود 1200 دانشجو است ، تصریح کرد: به لطف نگاه ویژه دولت به مناطق محروم از سال 84 تا کنون تعداد دانشجوها سه برابر و اعضاء هیأت علمی دو برابر رشد داشته است. دکتر مسلم رشد توسعه ای دانشگاه را سریع و چشمگیر عنوان کرد و افزود: امکانات سخت افزاری و تجهیزات آموزشی  این دانشگاه کم نظیر است و امیدواریم  با افتتاح پروژه بیمارستان 160 تختخوابی در حال احداث که تمام بخش ها و تکنولوژی های جدید در آن لحاظ شده است در بخش بالین هم بتوانیم به جایگاه مطلوب تر آموزشی دست یابیم.
معاون آموزشی پژوهشی هم در این جلسه با اشاره به اینکه حدود یک سوم اعضاء هیأت علمی دانشگاه جزء گروه پرستاری و مامایی هستند ، گفت: تا کنون حدود یکهزار و صد نفر در رشته های پرستاری ، مامایی ، هوشبری ، اتاق عمل و فوریت های پزشکی دانش آموخته و یا در حال تحصیل اند. دکتر علی محمدپور افزود: از ابتدای پذیرش دانشجو در رشته پرستاری تا کنون بیش از پانصد نفر دانش آموخته شده اند.
در پایان این بازدید دو روزه جلسه نهایی با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد ، پس از ارایه نقطه نظرات ، اعضاء گروه ارزیابی و اعتبار بخشی دانشکده های پرستاری ، وضعیت موجود را مثبت ارزیابی کردند. 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس