برگزاری جلسه آموزشی قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی عرضه مواد لبنی

انتشار محتوا: ۲ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۱۴:۰۰ قبل از ظهر

به همت واحد مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت، جلسه آموزشی و توجیهی قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی عرضه مواد لبنی سنتی در سالن سلامت این معاونت برگزار شد.



به گزارش وب‌دا، در این جلسه که تمامی بازرسان بهداشت محیط و متصدیان و مدیران مراکز تهیه، تولید و عرضه مواد لبنی سنتی شهرستان گناباد حضور داشتند، مسئول گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت با ابلاغ جدیدترین دستورالعمل‌های بهداشتی، نظارت بر اجرای هر چه بهتر قوانین بهداشتی در هر یک از مراحل تولید، فرآوری و عرضه مواد لبنی را گامی مهم در راستای حفظ و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه دانست.
مهندس مردانی افزود: بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی و با هدف جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از قبیل تب مالت، سل دامی، تب خونریزی دهنده کریمه ـ کنگو (CCHF) و سایر بیماری‌های عفونی مسری، عرضه محصولات لبنی فرآوری شده با شیرخام به ویژه پنیر محلی تحت هر عنوانی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ممنوع است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه متصدیان توجه و اهتمام لازم را در این رابطه داشته باشند، تاکید کرد: معاونت بهداشتی در چارچوب وظیفه ذاتی خود با متخلفین برخورد قانونی لازم را خواهد داشت.

همچنین دکتر مقیمی از کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان گناباد در این کارگاه آموزشی، مطالبی درباره بیماری تب مالت، راه‌های پیشگیری، انتقال و درمان آن ارائه کرد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس