همه اقشار جامعه در حمایت از مادران شیرده نقش دارند

انتشار محتوا: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۶:۰۰ قبل از ظهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه همه اقشار جامعه در حمایت از مادران شیرده نقش دارند، گفت: باید برای توانمندسازی والدین و تقویت تغذیه با شیرمادر، با یکدیگر همکاری کنیم.



به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی با تبریک هفته ترویج تغذیه با شیر مادر( 16- 10 مردادماه)، از همه دست‌اندرکاران، پرسنل بهداشتی، خانواده‌ها و مادرانی که در راستای تقویت فرهنگ تغذیه کودکان با شیر مادر تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.
دکتر مرادی با بیان اینکه مادران حق دارند به کودکان خود شیر بدهند و برای موفقیت در شیردهی نیاز به حمایت همه جانبه دارند، اظهار کرد: از آنجا که تغذیه با شیر مادر در سلامت مادر، کودک، خانواده و جامعه ... موثر است، لذا تمامی افراد به نوعی وظیفه حمایت از مادران را برای تغذیه شیرخواران با شیر مادر بر عهده دارند.
وی، خانواده را عهده‌دار بیشترین نقش حمایت از مادر بیان و ابراز کرد: باید اعضای خانواده به ویژه همسر را ترغیب نمود که از حامیان شیر مادر باشند چراکه آنها می‌توانند مادر را در انجام سایر کارها و مراقبت از کودکان بزرگتر کمک کنند و در تشویق مادر به شیردهی نقش مهمی داشته باشند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: گاهی مادر فکر می‌کند که می‌تواند هر کاری را بدون کمک دیگران انجام دهد. او ممکن است فکر کند در صورت کمک گرفتن از دیگران، چنین تصور می‌شود که او مادر خوبی نیست یا نمی‌تواند از عهده وظایفش برآید.
دکتر مرادی تصریح کرد: بعد از خانواده، پرسنل بهداشتی بیشترین نقش حمایتی از مادران شیرده را بر عهده دارند، آنها می‌توانند با تشویق مادر، آموزش‌های لازم و کمک‌های عملی مادران را حمایت کنند.
وی افزود: در سطح جامعه می‌توان با ایجاد فضاهای حمایتی نظیر اتاق تغذیه با شیر مادر در فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها، مکان‌های عمومی و پارک‌ها از مادران شیرده حمایت کرد تا بتوانند با آرامش به کودک خود شیر بدهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، وجود تسهیلات و امکانات شیردهی در محیط کار، محیط زندگی و ... را در حمایت از مادران شیرده موثر دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما در ارائه آگاهی‌های لازم به مادران شیرده، خانواده‌ها، مدیران، اجتماع و قانون‌گذاران نقش بسیار موثری دارند.
دکتر مرادی افزود: با انجام شیردهی، سلامت مادر و کودک و خانواده تامین می‌شود که در نهایت فواید آن به جامعه، سیستم سلامت و بیمه‌ها منتقل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مادرانی که در بیمارستان دوستدار کودک زایمان می‌کنند با احتمال بیشتری تغذیه با شیر مادر را شروع می‌نمایند و برای تداوم تغذیه انحصاری با شیر مادر برای 6 ماه، نیاز به حمایت ماماها، کارکنان بهداشتی، مشاورین شیردهی و ... دارند.
دکتر مرادی اظهار امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت تمامی حامیان، شاهد بهبود روزافزون وضعیت تغذیه شیرخواران با شیر مادر باشیم.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس